Persoonlijk voedingsadvies op maat

Voedingsadvies dat bij je past

Inhoudsopgave

Wil je graag jouw gezondheid verbeteren en afvallen of juist aankomen in spiermassa? Dan wil je vast meer weten over de juiste voeding en passende voedingsadviezen om meer inzicht te krijgen in je voedingspatroon. Met een passend voedingsadvies afgestemd op jouw situatie zal je met zekerheid de  juiste voedingstoffen binnen krijgen. Maar hoe weet je welke voeding bij je past en hoe kies je de juiste aanpak?

Wat is voedingsadvies?

Wanneer je onder begeleiding werkt aan het verbeteren van je voedingspatroon krijg je gerichte adviezen. Ook zal je tijdens het coaching traject inzicht krijgen over de keuzes die je maakt op gebied van voeding en leefstijl. De adviezen en het inzichten zorgen ervoor dat je weer controle krijgt over je eigen lichaamsgewicht. Er zijn verschillende manieren om aan je gewicht te werken maar lang niet elk voedingsadvies is geschikt of houdbaar op de langere termijn. Ben je opzoek naar houdbare resultaten op de langere termijn? Laat je in dat geval niet mee slepen in hippe diëten en trends met beloftes voor snelle resultaten. Als jij je gezondheid serieus neemt is het raadzaam om samen te werken met een coach. Een voedingscoach kijkt specifiek naar jouw lichaam, wat het nodig heeft en welke voedselvoorkeuren je hebt. Wat je doel ook is; afvallen, aankomen, spieren opbouwen of je gezondheid verbeteren, een nauwe persoonlijke samenwerking met je coach zal zorgen voor succes op de langere termijn.

Het juiste voedingsadvies

Het volgen van een voedingsschema wordt meestal gezien als “dé oplossing”, op korte termijn is dat misschien ook wel zo. Met een voedingsschema kun je relatief makkelijk aan je doelen werken. Het is simpel, je volgt wat je voorgeschreven wordt en hoeft nergens over na te denken, klinkt goed toch? Helaas heeft het volgen van een voedingsschema ook enkele nadelen. Zo is het behoorlijk eentonig en wanneer je ervan afwijkt kan dat direct negatieve gevolgen voor het resultaat. Vaak betekend een voedingsschema ook dat je voor jezelf en het gezin apart moet koken. En op sociaal vlak meestal niet mee kunt eten met de mensen op je heen.

Interactieve voedingsbegeleiding

Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als interactieve voedingsbegeleiding. Tijds een traject met interactieve voedingsbegeleiding ga je een samenwerking aan. Zowel jij zelf als jouw coach steekt energie in het proces van gedragsverandering, het verbeteren van je levensstijl en de juiste voedingskeuzes maken. Indien nodig kan je coach je ook voorzien van een voedingsschema, product keuze lijsten e.d. Die kan je gebruiken als richtlijn tijdens het leerproces. Het grootste en misschien wel het beste voordeel van een interactief traject, naast het behalen van resultaat dan. Is dat er een grote leercurve in zit!

Het “laaghangend fruit”

Bij een interactief traject krijgt je coach een kijkje in jouw leefstijl en de keuzes die je maakt rondom voeding. Hierdoor begrijpt je coach veel beter wat jij nodig hebt om weer controle te krijgen over je gewicht. Door het meekijken in jouw voedingspatroon kan hij gericht voedingsadvies geven en kun jij gezond afvallen,  aankomen, spieren opbouwen of werken aan het verbeteren van je algehele gezondheid. stapsgewijs, door kleine aanpassingen te maken zal je al snel je voedingspatroon kunnen verbeteren.

Wat is het doel van voedingsadvies?

Het doel van de interactieve samen werking is positieve gedragsverandering op de korte en langere termijn en het behalen van resultaat. Je coach geeft adviezen die passen bij een leefstijl die voor jou houdbaar is op de langeretermijn. Ook zal hij je leren volledig zelfstandig de juiste voedingskeuzes te maken en hoe je dit kan combineren met een drukke baan, gezin en al je sociale activiteiten. Op interactieve wijze samenwerken met een voedingscoach is een zeer effectieve manier om weer controle te krijgen over je gewicht en gezondheid.

10 kilo afvallen, hoe doe je dat? Je leest het in onze blog.

Starten met interactieve voedingsbegeleiding

Bij Triple-Fit Culemborg werken we interactief samen met onze klanten aan het verbeteren van het voedingspatroon. Je eigen persoonlijke voedingscoach is nauw betrokken en zeer gedreven in het behalen van jouw doelstellingen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul nu het contactformulier in en we zullen binnen één werkdag contact met je opnemen.

Post delen:

Gerelateerde blogs

Gratis E-book

Jouw ultieme gids voor afvallen en fit worden.

Alles wat je moet weten over afvallen en hoe je resultaat behaalt. Een praktijkgericht stappenplan met concrete voorbeelden.