Gratis: Ultieme gids voor afvallen en fit worden.

Download gratis ultieme gids voor afvallen en fit worden

Stappenplan voor het verbeteren van je gezondheid en het bereiken van jouw doelen!

Download gratis ultieme gids voor afvallen en fit worden

Ontdek waardevolle informatie en tips uit de praktijk

Geschreven door iemand die zelf 25 kilo is afgevallen.

Ben jij het jojo-effect en eindeloos diëten zat? Wil je een betere relatie met voeding en meer energie voor de leuke dingen in het leven? Het kan echt, ook voor jou! Ik wens jou een fit, sterk en gezond lichaam toe. Een gezond lichaam en het gewicht waar je misschien al jaren van droomt. Zodat je energie hebt voor leuke dingen in het leven. En kunt genieten van je familie, vrienden en je favoriete hobby’s.

Het is absoluut mogelijk, ook al voelt dit soms niet zo. Ik heb het ook gedaan, dus kun jij het ook! Al 15+ jaar coach ik mensen om gezonder te gaan leven, met als resultaat een fit sterk en gezond lichaam. En dat gun ik jou ook.

Download het e-book en start vandaag nog.

Ruim 25 kilo gewichtsverlies voor Tommy
Jaar aan kennis
0 +
Uur aan ervaring
0 +
Anderen gingen je voor
0 +
Liet is super trots op haar resultaat. Ze is 50 kilo afgevallen.

50 kilo afvallen, het is me gelukt!

Het eerste doel om 30 kilo af te vallen, werd al snel 50 kilo. En in januari 2019 is dat gelukt! Tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat ik bij Triple-Fit ben gestart. De begeleiding is elke cent dubbel en dwars waard. De Personal Trainers zijn er écht voor je en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald.

Liët van Roon, klant sinds 2016

Jeffrey is 18 kilo afgevallen

18 kilo afgevallen, sneller resultaat dan verwacht.

Triple-Fit heeft me fantastisch geholpen mijn gezondheidsdoelen te bereiken op een positieve en effectieve manier. Dankzij hun begeleiding ben ik erin geslaagd om maar liefst 18 kilo af te vallen, en dat begon met het zetten van de eerste stap. Bij Triple-Fit vind je de motivatie en ondersteuning die je nodig hebt om je levensstijl positief te veranderen, zowel op het gebied van sport als voeding. De resultaten komen sneller dan je zou verwachten. Wacht niet langer, gewoon ervoor gaan!

Jeffrey Bron, klant sinds 2016

Nancy is 25 kilo afgevallen

25 kilo afgevallen, nu veel sterker en fitter!

Ik had al verschillende pogingen gedaan om af te vallen en fitter te worden, maar helaas elke keer zonder resultaat. Na één jaar sporten bij Triple-Fit was ik ruim 25 kilo afgevallen, veel sterker en fitter! Dankzij de inzichten van Triple-Fit een andere kijk op (gezonde) voeding gekregen. Dit helpt mij om in de dagelijkse sleur toch de juiste keuzes te maken. Nog steeds wordt ik iedere training verrast, ook bij blessures krijg je de juiste aandacht en kun je toch blijven sporten.

Nancy van Doorn, klant sinds 2018

Download gratis ultieme gids voor afvallen en fit worden