Triple-Fit Personal Training

Personal Training studio in Culemborg. Op maat gemaakte privélessen en coaching voor een fit, sterk en gezond lichaam.

Geheel kosteloos en vrijblijvend, waar wacht je nog op?

Expertise

Met onze unieke test methodes brengen we je fysieke situatie en belastbaarheid in kaart, samen bespreken we de verbeter punten

Volledige Focus

Samen stellen we haalbare doelen, met maximale toewijding gaat jouw personal trainer met je aan de slag

Blijvend resultaat

Samen behalen we snel resultaat, wij blijven je ondersteunen en zorgen dat je het resultaat zal behouden

Personal Trainer Tommy en eigenaar bij Triple-Fit in Culemborg is in het verleden zelf 25 kilo afgevallen

Over Triple-Fit in het kort

Triple-Fit is ontstaan uit een intrinsieke behoefte om andere mensen te helpen. Die behoefte komt voort uit de eigen ervaringen die Tommy (Oprichter en eigenaar van Triple-Fit) heeft opgedaan gedurende een periode waarin hij zelf zijn leven volledig omgegooid heeft om gezonder te gaan leven.

Doordat hij zelf 25 kilo is afgevallen en het gehele proces doorlopen heeft, begrijpt hij onze klanten als geen ander. Zo weten we precies waar de valkuilen liggen en hoe moeilijk het soms kan zijn om vol te blijven houden.

Inmiddels heeft Tommy zelf ruim 15 jaar ervaring als Personal Trainer en Voedingscoach. In de 8 jaar dat Triple-Fit nu bestaat hebben we 40.000+ uur ervaring op gebied van Personal Training, helpen we ruim 150+ klanten per jaar om fitter en gezonder te gaan leven, en hebben we 1000+ blessures opgelost.

Onze missie is om dit zo actief mogelijk te blijven doen, want mensen helpen gezonder te gaan leven vinden wij fantastisch!

Ontmoet ons team

Tommy Personal Trainer en Eigenaar bij Triple-Fit

Tommy Bosma

Functie: Personal Trainer, Voedingsdeskundige, Coach & Eigenaar

Opleidingen:

 • Chefs academy s’-Hertogenbosch
 • Fitvak! sportopleidingen
 • Sportacademie Utrecht
 • National Academy of Sports & Medicine (NASM)
 • Personal Trainer Business School
 • AALO sportopleidingen
 • Kettlebell Master Trainer
 • Personal Trainer Flexibility
 • Kracht & Power specialist
 • Voedingsdeskundige
 • Personal hormonal Profiling
 • Plantaardige voedingsdeskundige
 • Medical Personal Trainer

 

Leuk om te weten: Tommy is gek op dieren. Zo heeft hij drie katten en een bruine labrador thuis. Naast vier keer per week sporten zit hij graag op de motor of speelt hij gitaar. Ook haalt hij veel energie uit het delen van kennis, zo schrijft hij met regelmaat handige tips en blogs die je terugvindt op onze website.

Tommy is ruim 25 kilo afgevallen, Lees het hele verhaal hier

Robin Personal Trainer bij Triple-Fit

Robin Bosma

Functie: Personal Trainer, Voedingsdeskundige en Coach

Opleidingen:

 • Fitvak! sportopleidingen
 • AALO sportopleidingen
 • Personal Trainer PRO
 • Voedingsdeskundige
 • Orthomoleculaire voedingsdeskundige
 • Kracht & Power specialist
 • Functional Personal Training

 

Leuk om te weten: Robin is sinds 2016 werkzaam bij Triple-Fit als Personal Trainer. Daarnaast is ze samen met Tommy trotse ouder van hun dochter Fien. Robin heeft een grote passie voor fitness en gezondheid. Mede door haar eigen knieblessure en operaties weet ze als geen ander hoe hier mee om te gaan. Zelf traint ze drie maal per week, om fit en energiek te zijn en lekker in haar vel te zitten. Voor makkelijke en lekkere eet tips kun je goed bij Robin terecht. Jarenlang schreef zij artikelen en recepten voor haar eigen voedingsblog.

Maikel Personal Trainer bij Triple-Fit

Maikel van Zijl

Functie: Personal Trainer

Opleidingen:

 • Fitvak! sportopleidingen
 • Personal Trainer PRO
 • Personal Trainer Flexibility
 • Sport Performance Trainer
 • Medisch Fitness (Rug-, Schouder-, Knieklachten)
 • Kracht en Power specialist

 

Leuk om te weten: Maikel is werkzaam bij Triple-Fit sinds 2023 als Personal Trainer. Hij is een echte ambassadeur als het aankomt op gezonder leven. Zelf is hij fanatiek bezig met krachttraining en spieropbouw. Daarnaast heeft hij een passie voor boxen en gezonde voeding. 

Rico Personal Trainer bij Triple-Fit

Rico Meegdes

Functie: Personal Trainer en Small Group Trainer

Opleidingen:

 • Fitvak! sportopleidingen
 • National Academy of sports & medicine (NASM)
 • Sportacademie Utrecht
 • Personal Trainer Flexibility
 • Medisch Fitness (Rug-, Schouder-, Knieklachten)
 • AALO sportopleidingen
 • Kettlebell Trainer

 

Leuk om te weten: Rico is werkzaam bij Triple-Fit sinds 2019. Zelf is hij in het verleden maar liefst 15 kilo afgevallen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Door zijn eigen ervaring weet hij hoe het is om last te hebben van overgewicht. Daar komt dan ook zijn passie en interesse vandaan om anderen te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl. 

Ruim 25 kilo gewichtsverlies voor Tommy

Het verhaal van Tommy

Fit en gezond worden, en het daarna blijven is lang niet vanzelfsprekend. Soms voelt het alsof het vanzelf gaat, en op het andere moment is het gewoon keihard werken. Maar dat is onderdeel van het leven.

Tot 2010 heb ik jaren in de horeca gewerkt, van borden wassen doorgegroeid naar Chef-kok waarbij ik aan het roerstond van een aantal goedlopende restaurants in het hart van Utrecht. Sterk gemotiveerd om met de meest simpele ingrediënten de meest lekkere en mooiste gerechten op tafel te serveren. Mijn interesse in voeding was groots, maar vooral hoe je de lekkerste gerechten kon bereiden.

Helaas had dit een keerzijde voor mijn gezondheid, ik woog ruim 95 kilo en een vetpercentage van 36%. Het leven in de horeca was bijzonder gezellig maar kende ook veel nadelen voor mijn gezondheid; ik had flink overgewicht, dronk bijna elke dag wel een biertje, rookte een pakje sigaretten per dag. Mijzelf voorzien van een goede nachtrust gebeurde zelden, ik merkte in alles dat mijn gezondheid me in de weg zat.

Liet en voedingscoach Tommy tijdens een coaching sessie

Er moest iets veranderen..

Ik was het helemaal zat! Het leven moest veranderen, ik maakte vlot de beslissing, zoals ik altijd snel knopen door kan hakken, om te stoppen met mijn goedlopende carrière in de horeca. Ik had geen flauw idee wat ik hierna ging doen, maar het was nodig om uit mijn comfortzone te stappen.

Ik had nu genoeg tijd om te werken aan het verbeteren van mijn gezondheid. Ik heb mij aangemeld bij het lokale fitness centrum, maar met alle goede intenties, koste het me behoorlijk moeite om structureel te sporten. Er was altijd wel afleiding of wat leuks te doen.

Tijdlijn van afvallen

De stok achter de deur

Ik had een stok achter de deur nodig, en besloot mijzelf aan te melden voor de intake rondes van de sportacademie. Voor de toelating, moest je een aantal testen op gebied van conditie, kracht en uithouding succesvol afronden, pas daarna kon je aan de opleiding beginnen. In een korte tijd wist ik mijzelf klaar te maken voor de toetsing en heb de testen succesvol afgerond.

Tijdens de opleidingsjaren ben ik heel veel gaan onderzoeken op gebied van training en voeding, en heb ik dit op onder andere op mijzelf getest. In die periode ben ik 25 kilo afgevallen, met daarnaast als resultaat dat steeds duidelijker geworden was welke balans in voeding het meest effectief is. In de opleidingsjaren heb ik alleen al ruim 50+ mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken. Anderen inspireren en motiveren om gezonder te gaan leven voelde fantastisch!

Personal Training studio aan de Bellweg 12 in Culemborg

De geboorte van Triple-Fit

In 2016 had ik zo een beetje alle opleidingen en bijscholingscursussen die je, je maar kunt bedenken op gebied van sport en voeding afgerond. Tussen 2010 en 2016 ben ik actief geweest als Fitnesstrainer, Personal Trainer en Voedingscoach, het was tijd voor de volgende uitdaging. Op 1 april 2016 heb ik mij met Triple-Fit ingeschreven bij Kamer van Koophandel, Triple-Fit is geboren!

Wim krijgt uitleg over zijn rugklachten tijdens de kennismaking met Personal Trainer Tommy.

De totale gezondheid is wat telt!

Doordat ik zelf 25 kilo ben afgevallen en het gehele proces doorlopen heb, begrijp ik onze klanten als geen ander. Ik weet waar de valkuilen liggen en hoe moeilijk het soms kan zijn om vol te houden. Inmiddels heb ik daarbij nu zelf ruim 13 jaar ervaring als Personal Trainer en Voedingscoach. Ook heb ik als serieus krachtsporter samen met de Nederlandse kampioen powerliften mogen trainen. Waar het bij mijzelf vroeger nog vooral ging om vetverlies, heb ik geleerd verder te kijken en gaat het sinds het begin van Triple-Fit vooral om de totale gezondheid. Het gehele plaatje is wat telt.

Zo kijken we bij iedere klant naar alle facetten die belangrijk zijn en coachen wij hun op gebied van: Gezonde voeding, kwaliteit van voeding, voldoende beweging, krachttraining, lichaamshouding, kwalitatieve slaap uren, dag en nacht ritme, tijd voor ontspanning en leuke dingen, stressmanagement en jezelf als prioriteit stellen.

Wat anderen van ons vinden

Hans Kuiters
Hans Kuiters
Na een half jaar zo goed als klachtenvrij
Lees verder
Vanwege langdurige klachten aan schouder en bovenarm ben ik bij TripleFit terecht gekomen voor Personal Training. Wat mij meteen aansprak, bij TripleFit staat geen ruimte vol apparatuur. Wel dumbbells, kettlebells, TRX, halters, ballen, etc.. Daardoor veel variatie mogelijk in oefeningen, bijna wekelijks iets nieuws voor een specifieke spiergroep. Tommy wist goed uit te leggen waar de klachten vandaan komen en hoe dit aan te pakken. We gingen voorzichtig te werk, de veilige kant van mijn grens opzoeken. Na een aantal keer oefenen al meer bewegingsruimte. Nu na een half jaar zo goed als klachtenvrij. De sfeer is ontspannen, de trainers zijn sympathiek en gericht op persoonlijke aandacht.
Anne Lamers
Anne Lamers
De kilo's vlogen er af!
Lees verder
Niet gedacht dat het nog mogelijk was, maar dankzij Triple Fit heb ik in mijn oude vorm weer terug. Na de overgang kwamen er stiekem twintig kilo aan. Gelukkig heb ik de stap gezet met persoonlijke begeleiding om dat overtollige gewicht weer kwijt te raken. Tot mijn vreugde vlogen de kilo’s eraf! Na 9 maanden ben ik 26 kilo kwijt en heb ik mijn oude conditie weer terug, en meer!
Jantien Lievense
Jantien Lievense
De beste investering in mezelf
Lees verder
Als je op zoek bent naar een goede personal trainer dan ben je bij Triple Fit aan het juiste adres. Goede professionele begeleiding zodat je blessurevrij kunt trainen. Voor mij zijn de trainingen de beste investering in mezelf die ik heb kunnen doen. Na jaren last van mijn rug train ik nu weer pijnvrij en zit ik veel beter in mijn vel. Dikke aanrader!
Sanne Linsen
Sanne Linsen
In korte tijd meer resultaat bereikt dan verwacht
Lees verder
Triple-fit heeft mij onder professionele begeleiding laten zien hoe ik kan toewerken naar de meest fitte versie van mijzelf. Ze geven mij de inzichten, motivatie en doorzettingskracht om mijn lifestyle, voeding en sport moet indelen waardoor ik in korte tijd meer resultaat heb bereikt dan ik had verwacht.
Dirk-Jan Pruiksma
Dirk-Jan Pruiksma
Fijn om een stuk fitter en sterk te zijn, zeker met 2 jonge kids!
Lees verder
Trainen bij Triple Fit is door de deskundigheid van Tommy en zijn team bijzonder leuk en effectief. Op basis van je eigen wensen kan Triple Fit je helpen jouw doelen te bereiken. Ik kom nog steeds met veel plezier (meestal) Het is vooral erg fijn om een stuk fitter en sterker te zijn, zeker met 2 jonge kids.
Jaimy Kraaijkamp
Jaimy Kraaijkamp
In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelfwat aanrommelen
Lees verder
Na lang twijfelen toch een kennismakingsgesprek aangevraagd en de stap gezet om voeding en training te gaan volgen onder begeleiding van Triple-Fit. In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelf wat aanrommelen met wat ik dacht gezonde voeding en training in de sportschool. Het fijne aan deze personal training vind ik, persoonlijke en intensieve begeleiding op maat. Er word echt gekeken naar jou doelen, gevoel en motivatie!
Wim krijgt uitleg over schouderklachten tijdens zijn kennismaking met Personal Trainer Tommy

Start nu met jouw gratis kennismaking!

Boek jouw gratis kennismaking via onderstaand formulier

Gratis E-book

Jouw ultieme gids voor afvallen en fit worden.

Alles wat je moet weten over afvallen en hoe je resultaat behaalt. Een praktijkgericht stappenplan met concrete voorbeelden.