Personal Training in Culemborg

Op maat gemaakte privélessen en coaching voor een fit, sterk en gezond lichaam

Geheel kosteloos en vrijblijvend, waar wacht je nog op?

Expertise

Met onze unieke test methodes brengen we je fysieke situatie en belastbaarheid in kaart, samen bespreken we de verbeter punten

Volledige Focus

Samen stellen we haalbare doelen, met maximale toewijding gaat jouw personal trainer met je aan de slag

Blijvend resultaat

Samen behalen we snel resultaat, wij blijven je ondersteunen en zorgen dat je het resultaat zal behouden

Liet volgt een-op-een begeleiding om af te vallen en fitter te worden

Privé een-op-een begeleiding

Heb jij last van overgewicht, steeds terugkerende rugpijn, stijve spieren en het gevoel dat je wordt beperkt in je mobiliteit? Ervaar je vermoeidheid en beperkte energie voor de dagelijkse activiteiten en de leuke dingen in het leven. Of heb je een gebrek aan zelfvertrouwen en zou je graag steviger in je schoenen willen staan?

Bij Triple-Fit ga je samen met je eigen deskundige personal trainer een-op-een aan de slag. Wij leveren jou 100% maatwerk. Al onze trainers zijn volledig gecommitteerd om jouw probleem op te lossen. We leren je hoe je gaat afvallen zonder dieet te volgen, van je rugpijn af komt, soepele spieren en gezonde gewrichten krijgt zodat je weer vol energie in het leven staat.

Wim krijgt uitleg over zijn rugklachten tijdens de kennismaking met Personal Trainer Tommy.

Verandering begint vandaag

Boek jouw gratis kennismaking. Tijdens deze kennismaking leren we elkaar beter kennen, we bespreken je eerdere ervaringen en huidige uitdagingen. Met onze unieke testmethodes brengen we je fysieke situatie en belastbaarheid in kaart. Samen bespreken we de verbeterpunten, stellen we haalbare doelen, krijg je een voorproefje van personal training én herstel bevorderende tools mee naar huis waar je alvast mee aan de slag kunt.

Kosteloos en zonder verplichtingen, waar wacht je nog op?

Liet is super trots op haar resultaat. Ze is 50 kilo afgevallen.

50 kilo afvallen, het is me gelukt!

Het eerste doel om 30 kilo af te vallen, werd al snel 50 kilo. En in januari 2019 is dat gelukt! Tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat ik bij Triple-Fit ben gestart. De begeleiding is elke cent dubbel en dwars waard. De Personal Trainers zijn er écht voor je en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald.

Liët van Roon, klant sinds 2016

Personal Training bij Triple-Fit betekent:

Je fysieke situatie en belastbaarheid in kaart

100% Maatwerk, zomaar wat doen is geen optie

Focus, volledige toewijding om jouw probleem op te lossen

Blijvend resultaat behalen en behouden

Verantwoord afvallen zonder dieet te volgen

Snel resultaat: 0.5 tot 1 kilo vetverlies per week

Je eigen deskundige personal trainer die jou goed kent

Aandacht voor jou en waar jij tegenaan loopt

Geen vast jaarcontract en eenvoudig maandelijks opzegbaar

Jij wordt het volgende succes verhaal!

Marian is ruim 30 kilo afgevallen
Ruim 25 kilo gewichtsverlies voor Tommy
Nancy heeft veel gewichtsverlies en is blij met haar resultaat

In 4 stappen een fit, sterk en gezond lichaam

Stap 1

Meld je aan voor een gratis kennismaking. Vul enkel je naam, e-mail, telefoonnummer en eventuele vragen of opmerkingen in. We nemen binnen één werkdag contact met je op om de kennismaking in te plannen.

Stap 2

De kennismaking. We nemen uitgebreid de tijd, luisteren naar jou, bespreken je eerdere ervaringen en huidige uitdagingen. We testen je fysieke situatie, belastbaarheid, bespreken de verbeter punten en stellen haalbare doelen.

Stap 3

Met volledige focus aan de slag. Met heldere en haalbare doelen ga je samen met jouw personal trainer aan de slag. Je volgt één of meerdere trainingen per week, de voortgang wordt netjes bijgehouden en samen bereiken jullie snel resultaat.

Stap 4

Onderhouden van jouw gezonde lichaam. Gefeliciteerd! Je hebt je doelen behaald, wij blijven je ondersteunen en zorgen dat je het resultaat kunt behouden. En als je er zelf klaar voor bent kun je eenvoudig opzeggen en zelfstandig door gaan.

Personal Trainer Tommy en eigenaar bij Triple-Fit in Culemborg is in het verleden zelf 25 kilo afgevallen

Het verhaal van Triple-Fit

Triple-Fit is opgericht door Tommy. In het verleden is hij zelf 25 kilo afgevallen waardoor hij de uitdagingen waar je tegen aan loopt maar al te goed begrijpt.

Inmiddels heeft hij ruim 15 jaar ervaring als Personal Trainer en voedingscoach. Met ons personal training team helpen we jaarlijks ruim 150+ klanten om fitter en gezonder te gaan leven. Onze missie is om dit zo actief mogelijk te blijven doen, want mensen helpen gezonder te gaan leven vinden wij fantastisch!

Meest gestelde vragen

Door één keer per week onder begeleiding te sporten, kun je al enorme vooruitgang boeken. Ongeveer de helft van onze klanten volgt één keer per week Personal Training. Daarnaast zijn ze zelf ook actief met wandelen, fietsen of oefeningen voor thuis die ze meekrijgen van de trainer. De frequentie hangt ook af van jouw persoonlijke doelen: tijdens de proefles zullen we je hierover verder adviseren. 

Absoluut. Je wordt gekoppeld aan jouw eigen Personal Trainer. Is jouw trainer om welke reden dan ook niet beschikbaar (bijvoorbeeld vanwege vakantie of ziekte)? Dan doen we uiteraard ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je training toch kan doorgaan.

Zeker! Als je een personal training minstens 24 uur van tevoren annuleert en rekening houdt met de geldigheidstermijn van je Personal Training sessies, kun je deze natuurlijk altijd inhalen.

Standaard duren onze Personal Training-sessies 60 minuten. Deze tijdsduur stelt ons in staat om elke essentiële fase van de training zorgvuldig te behandelen, waaronder de warming-up en activatie oefeningen, instructies, techniekverbetering, het toepassen van de juiste hoeveelheid rust tussen sets/reps en oefeningen, het doen van onderzoek en inzetten van preventieve/rehabilitatie-oefeningen bij behandeling van pijn of blessures.

Nee, helaas kan dit niet. De personal trainingen zijn alleen op afspraak.

Wij factureren per maand, betalingen kan je voldoen via automatisch incasso of iDeal.

Tommy samen met collega personal trainer Robin

Wat anderen van ons vinden

Hans Kuiters
Hans Kuiters
Na een half jaar zo goed als klachtenvrij
Lees verder
Vanwege langdurige klachten aan schouder en bovenarm ben ik bij TripleFit terecht gekomen voor Personal Training. Wat mij meteen aansprak, bij TripleFit staat geen ruimte vol apparatuur. Wel dumbbells, kettlebells, TRX, halters, ballen, etc.. Daardoor veel variatie mogelijk in oefeningen, bijna wekelijks iets nieuws voor een specifieke spiergroep. Tommy wist goed uit te leggen waar de klachten vandaan komen en hoe dit aan te pakken. We gingen voorzichtig te werk, de veilige kant van mijn grens opzoeken. Na een aantal keer oefenen al meer bewegingsruimte. Nu na een half jaar zo goed als klachtenvrij. De sfeer is ontspannen, de trainers zijn sympathiek en gericht op persoonlijke aandacht.
Anne Lamers
Anne Lamers
De kilo's vlogen er af!
Lees verder
Niet gedacht dat het nog mogelijk was, maar dankzij Triple Fit heb ik in mijn oude vorm weer terug. Na de overgang kwamen er stiekem twintig kilo aan. Gelukkig heb ik de stap gezet met persoonlijke begeleiding om dat overtollige gewicht weer kwijt te raken. Tot mijn vreugde vlogen de kilo’s eraf! Na 9 maanden ben ik 26 kilo kwijt en heb ik mijn oude conditie weer terug, en meer!
Jantien Lievense
Jantien Lievense
De beste investering in mezelf
Lees verder
Als je op zoek bent naar een goede personal trainer dan ben je bij Triple Fit aan het juiste adres. Goede professionele begeleiding zodat je blessurevrij kunt trainen. Voor mij zijn de trainingen de beste investering in mezelf die ik heb kunnen doen. Na jaren last van mijn rug train ik nu weer pijnvrij en zit ik veel beter in mijn vel. Dikke aanrader!
Sanne Linsen
Sanne Linsen
In korte tijd meer resultaat bereikt dan verwacht
Lees verder
Triple-fit heeft mij onder professionele begeleiding laten zien hoe ik kan toewerken naar de meest fitte versie van mijzelf. Ze geven mij de inzichten, motivatie en doorzettingskracht om mijn lifestyle, voeding en sport moet indelen waardoor ik in korte tijd meer resultaat heb bereikt dan ik had verwacht.
Dirk-Jan Pruiksma
Dirk-Jan Pruiksma
Fijn om een stuk fitter en sterk te zijn, zeker met 2 jonge kids!
Lees verder
Trainen bij Triple Fit is door de deskundigheid van Tommy en zijn team bijzonder leuk en effectief. Op basis van je eigen wensen kan Triple Fit je helpen jouw doelen te bereiken. Ik kom nog steeds met veel plezier (meestal) Het is vooral erg fijn om een stuk fitter en sterker te zijn, zeker met 2 jonge kids.
Jaimy Kraaijkamp
Jaimy Kraaijkamp
In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelfwat aanrommelen
Lees verder
Na lang twijfelen toch een kennismakingsgesprek aangevraagd en de stap gezet om voeding en training te gaan volgen onder begeleiding van Triple-Fit. In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelf wat aanrommelen met wat ik dacht gezonde voeding en training in de sportschool. Het fijne aan deze personal training vind ik, persoonlijke en intensieve begeleiding op maat. Er word echt gekeken naar jou doelen, gevoel en motivatie!
Wim krijgt uitleg over schouderklachten tijdens zijn kennismaking met Personal Trainer Tommy

Start nu met jouw gratis kennismaking!

Boek jouw gratis kennismaking via onderstaand formulier