Small Group Training in Culemborg

Groepslessen met maximaal 6 deelnemers door deskundige personal trainers met volop persoonlijke aandacht voor jou.

Geheel kosteloos en vrijblijvend, waar wacht je nog op?

Veilig en effectief sporten

Je wordt volledig ontzorgt. De Small Group Trainingen worden opgesteld door de personal trainer, je krijgt heldere uitleg, sturing en tips daar waar jij het nodig hebt.

Persoonlijke aandacht

Ervaar volop persoonlijke aandacht van onze personal trainers. Sporten op je eigen niveau in de small group trainingen met maximaal 6 deelnemers per les.

Wordt fit, sterk en gezond

Samen behalen we snel resultaat. Ga aan de slag met je conditie, kracht, mobiliteit en kennis van oefeningen zodat je weer vol energie in het leven staat.

Jeffrey krijgt coaching tijdens de small group training in Culemborg

Small Group Training

Heb jij last van een slechte conditie, vermoeidheid en een gebrek aan energie? Ervaar je veel stress, of heb je een gebrek aan zelfvertrouwen? Zoek je een uitlaat klep of wil je gewoon steviger in je schoenen staan en gezonder gaan leven?

Met de Small Group Training bij Triple-Fit ga je met maximaal 5 andere deelnemers aan de slag met het verbeteren van je conditie, kracht en kennis van oefeningen. Je wordt volledig ontzorgt want zomaar wat doen is geen optie. Behaal snel resultaat met onze effectieve trainingen. Voorkom blessures, we leren je hoe je veilig kunt sporten en zorgen dat je snel stappen vooruit zal maken zodat jij weer vol energie in het leven staat.

Lizzy krijgt coaching tijdens de small group training in Culemborg

Verandering begint vandaag

Boek jouw gratis proefles. Tijdens deze deze kennismaking leer je de trainers en andere deelnemers beter kennen. Je krijgt een voorproefje van onze unieke manier van lesgeven. Zo leveren we jou maatwerk, nemen we de tijd voor je en geven persoonlijke tips zodat je vanaf de eerste ontmoeting veilig en effectief aan de slag kunt.

Kosteloos en zonder verplichtingen, waar wacht je nog op?

Liet is super trots op haar resultaat. Ze is 50 kilo afgevallen.

50 kilo afvallen, het is me gelukt!

Het eerste doel om 30 kilo af te vallen, werd al snel 50 kilo. En in januari 2019 is dat gelukt! Tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat ik bij Triple-Fit ben gestart. De begeleiding is elke cent dubbel en dwars waard. De Personal Trainers zijn er écht voor je en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald.

Liët van Roon, klant sinds 2016

Small Group Training bij Triple-Fit betekent:

Veilig en effectief aan de slag

100% Maatwerk, zomaar wat doen is geen optie

Focus, volledige toewijding om jou te helpen

Blijvend resultaat behalen en behouden

Kleinschalige groepslessen

Snel je conditie en kracht verbeteren

Deskundige personal trainer die jou goed kent

Aandacht voor jou en waar jij tegenaan loopt

Geen vast jaarcontract en eenvoudig maandelijks opzegbaar

Jij wordt het volgende succes verhaal!

Marian is ruim 30 kilo afgevallen
Ruim 25 kilo gewichtsverlies voor Tommy
Nancy heeft veel gewichtsverlies en is blij met haar resultaat

In 4 stappen snel resultaat

Stap 1

Meld je aan voor een gratis proefles. Vul enkel je naam, e-mail, telefoonnummer en eventuele vragen of opmerkingen in. We nemen binnen één werkdag contact met je op om de proefles in te plannen.

Stap 2

De proefles. Ervaar onze unieke manier van lesgeven tijdens de small group training. Vanaf de eerst ontmoeting direct veilig en effectief aan de slag.

Stap 3

Met volledige focus aan de slag. Samen werken we aan een fit, sterk en gezond lichaam. Je volgt één of meerdere trainingen per week. Door consistent te blijven sporten behaal je snel resultaat

Stap 4

Onderhouden van jouw gezonde lichaam. Gefeliciteerd! Je voelt je fitter, sterker en leeft een stuk gezonder. Met de Small Group Trainingen blijven wij je ondersteunen en zorgen dat je het resultaat kunt behouden.

Small Group Rooster

Maandag

Functioneel Trainen
Tijd: 19.30 - 20.30u
  •  

Dinsdag

Kracht + Spieropbouw
Tijd: 20.30 - 21.30u
  •  

Woensdag

Boksen + Conditie
Tijd: 20.30 - 21.30u
  •  

Donderdag

Functioneel Trainen
Tijd: 19.30 - 20.30u
  •  

Zaterdag

Kracht + Spieropbouw
Tijd: 10.00 - 11.00u
  •  
Personal Trainer Tommy en eigenaar bij Triple-Fit in Culemborg is in het verleden zelf 25 kilo afgevallen

Het verhaal van Triple-Fit

Triple-Fit is opgericht door Tommy. In het verleden is hij zelf 25 kilo afgevallen waardoor hij de uitdagingen waar je tegen aan loopt maar al te goed begrijpt.

Inmiddels heeft hij ruim 15 jaar ervaring als Personal Trainer en voedingscoach. Met ons personal training team helpen we jaarlijks ruim 150+ klanten om fitter en gezonder te gaan leven. Onze missie is om dit zo actief mogelijk te blijven doen, want mensen helpen gezonder te gaan leven vinden wij fantastisch!

Meest gestelde vragen

Maandag, Functioneel Trainen 19.30
Dinsdag, Kracht + Spieropbouw 20.30 – 21.30u
Woensdag, Boksen + Conditie 20.30 – 21.30u
Donderdag, Functioneel Trainen 19.30 – 20.30u
Zaterdag, Kracht + Spieropbouw 10.00 – 11.00u

De groepslessen bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren personal trainer te sporten. Dankzij het beperkte aantal deelnemers is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen oefeningen indien nodig worden aangepast op jouw sportniveau.

Wij hanteren een maximum van 6 deelnemers per groepsles. Zo kunnen we onze aandacht goed verdelen en blijft de Small Group Training persoonlijk.

Zeker weten! Zelfs als je een beginner bent, ben je van harte welkom om deel te nemen aan de groepsles. De trainingen worden zorgvuldig aangepast, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen.

De oefeningen kunnen worden aangepast, zodat je ook met blessures of pijnklachten kunt blijven sporten. Desondanks is het sterk aanbevolen om eerst een-op-een begeleiding te volgen zodat wij de blessures en pijnklachten voor je kunnen oplossen voordat je begint met small group training.

Al onze groepslessen duren 60 minuten, dit is inclusief warming-up, activatie oefeningen, kracht- en conditietraining, cooling-down en mobiliteitsoefeningen.

Er wordt geen gebruik gemaakt van traditionele fitness apparaten. Tijdens de groepsles werk je aan het versterken van je lichaam en verbeteren van je conditie, terwijl je leert hoe je het op een functionele manier kunt gebruiken. De nadruk ligt op krachtoefeningen zoals trekken, duwen en tillen. Deze trainingsmethode draagt bij aan het voorkomen van blessures, waaronder rugpijn.

Tommy samen met collega personal trainer Robin

Wat anderen van ons vinden

Hans Kuiters
Hans Kuiters
Na een half jaar zo goed als klachtenvrij
Lees verder
Vanwege langdurige klachten aan schouder en bovenarm ben ik bij TripleFit terecht gekomen voor Personal Training. Wat mij meteen aansprak, bij TripleFit staat geen ruimte vol apparatuur. Wel dumbbells, kettlebells, TRX, halters, ballen, etc.. Daardoor veel variatie mogelijk in oefeningen, bijna wekelijks iets nieuws voor een specifieke spiergroep. Tommy wist goed uit te leggen waar de klachten vandaan komen en hoe dit aan te pakken. We gingen voorzichtig te werk, de veilige kant van mijn grens opzoeken. Na een aantal keer oefenen al meer bewegingsruimte. Nu na een half jaar zo goed als klachtenvrij. De sfeer is ontspannen, de trainers zijn sympathiek en gericht op persoonlijke aandacht.
Anne Lamers
Anne Lamers
De kilo's vlogen er af!
Lees verder
Niet gedacht dat het nog mogelijk was, maar dankzij Triple Fit heb ik in mijn oude vorm weer terug. Na de overgang kwamen er stiekem twintig kilo aan. Gelukkig heb ik de stap gezet met persoonlijke begeleiding om dat overtollige gewicht weer kwijt te raken. Tot mijn vreugde vlogen de kilo’s eraf! Na 9 maanden ben ik 26 kilo kwijt en heb ik mijn oude conditie weer terug, en meer!
Jantien Lievense
Jantien Lievense
De beste investering in mezelf
Lees verder
Als je op zoek bent naar een goede personal trainer dan ben je bij Triple Fit aan het juiste adres. Goede professionele begeleiding zodat je blessurevrij kunt trainen. Voor mij zijn de trainingen de beste investering in mezelf die ik heb kunnen doen. Na jaren last van mijn rug train ik nu weer pijnvrij en zit ik veel beter in mijn vel. Dikke aanrader!
Sanne Linsen
Sanne Linsen
In korte tijd meer resultaat bereikt dan verwacht
Lees verder
Triple-fit heeft mij onder professionele begeleiding laten zien hoe ik kan toewerken naar de meest fitte versie van mijzelf. Ze geven mij de inzichten, motivatie en doorzettingskracht om mijn lifestyle, voeding en sport moet indelen waardoor ik in korte tijd meer resultaat heb bereikt dan ik had verwacht.
Dirk-Jan Pruiksma
Dirk-Jan Pruiksma
Fijn om een stuk fitter en sterk te zijn, zeker met 2 jonge kids!
Lees verder
Trainen bij Triple Fit is door de deskundigheid van Tommy en zijn team bijzonder leuk en effectief. Op basis van je eigen wensen kan Triple Fit je helpen jouw doelen te bereiken. Ik kom nog steeds met veel plezier (meestal) Het is vooral erg fijn om een stuk fitter en sterker te zijn, zeker met 2 jonge kids.
Jaimy Kraaijkamp
Jaimy Kraaijkamp
In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelfwat aanrommelen
Lees verder
Na lang twijfelen toch een kennismakingsgesprek aangevraagd en de stap gezet om voeding en training te gaan volgen onder begeleiding van Triple-Fit. In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelf wat aanrommelen met wat ik dacht gezonde voeding en training in de sportschool. Het fijne aan deze personal training vind ik, persoonlijke en intensieve begeleiding op maat. Er word echt gekeken naar jou doelen, gevoel en motivatie!
Wim krijgt uitleg over schouderklachten tijdens zijn kennismaking met Personal Trainer Tommy

Start nu met jouw gratis proefles!

Boek jouw gratis proefles via onderstaand formulier