Helaas zijn chocolade taartjes vaak ongezond en vol suikers. Ik heb geprobeerd om een gezondere versie te maken, om toch te kunnen genieten van een chocolade taart. Met verstopte groenten er in, die je echt niet proeft hoor!

Wat heb je nodig?
– 1 blik cannellini bonen (uitgelekt)
– 3 eiwitten
– 125 gram magere melk
– 25 gram kokosmeel
– 25 gram cacaopoeder
– 25 gram eiwitpoeder (vanille)
– 20 gram pure chocolade
– 20 gram walnoten
– 15 gram honing
– 5 gram bakpoeder

Hoe maak je het? 
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een bakblik in of bekleed een bakblik met bakpapier.

Snijd de pure chocolade en walnoten in kleine stukjes.

Stop alle ingrediënten, behalve de stukjes chocolade en walnoten, in de blender/keukenmachine. Als je het lekker vindt om de stukjes chocolade en walnoten door de cake te doen kan dat natuurlijk ook, doe dit dan op het einde door het beslag. Ik heb ze als versiering gebruikt.

Mix het geheel goed door tot er een glad beslag is ontstaan.
Giet het beslag in de cakevorm en bak voor ongeveer 35-40 minuten. Dit kan per oven verschillen.

Liefs, Lindsey

Macro’s per plak (12 stuks):
Kcal 66,4
Koolh 4,4
Eiwit 4,9
Vet 2,6
Vezels 2,5

Groet, Team Triple-Fit!