Voedingscoach in Culemborg

Afvallen zonder dieet en privé coaching voor effectief vetverlies.

Geheel kosteloos en vrijblijvend, waar wacht je nog op?

Expertise

Ruim 15+ jaar ervaring. Next level een-op-een coaching door voedingsdeskundige met expertise in afvallen zonder dieet.

Snel resultaat

Samen stellen we haalbare doelen, gaan we full focus aan de slag én behaal je 0,5 tot 1 kilo vetverlies per week.

Blijvend resultaat

Maak een einde aan het Jojo-effect, nooit meer op dieet, kies zelf wat je wil eten en bereik een blijvend gezond gewicht.

Wim en Robin tijdens een coaching sessie over voeding.

Next level voedingscoach

Heb jij last van overgewicht, een te hoge BMI, te veel vet rond je buik of heupen? Ervaar je vermoeidheid, een slechte conditie en ben je snel buitenadem? Of ervaar je snel een ongemakkelijk gevoel, zitten je kleren niet lekker, en heb je last van een gebrek aan zelfvertrouwen?

Bij Triple-Fit ga je de slag met next level een-op-een coaching. Wij leveren jou 100% maatwerk. We leren je hoe je gaat afvallen zonder dieet te volgen, uitbuien de baas bent, een gezonde relatie met voeding krijgt en het kunt combineren met een drukke agenda en het gezin thuis. Zodat je weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Voedingsadvies in Culemborg

Verandering begint vandaag

Boek jouw gratis telefonisch consult. Tijdens dit consult bespreken we je eerdere ervaringen en huidige uitdagingen rondom voeding. We informeren je over onze werkwijze en je ontdekt wat next level een-op-een coaching je gaat opleveren.

Bij Triple-Fit ga je met je voedingscoach met volledige focus aan de slag. Samen werken we aan het verbeteren van je leefstijl en behaal je snel resultaat. Gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week is geen uitzondering. Jij en je voedingscoach hebben minimaal één keer per maand een live een-op-een sessie. Daarnaast kun je 7 dagen per week al je vragen kwijt bij jouw coach.

Boek nu jouw gratis consult. kosteloos en zonder verplichtingen, waar wacht je nog op?

Liet is super trots op haar resultaat. Ze is 50 kilo afgevallen.

50 kilo afvallen, het is me gelukt!

Het eerste doel om 30 kilo af te vallen, werd al snel 50 kilo. En in januari 2019 is dat gelukt! Tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat ik bij Triple-Fit ben gestart. De begeleiding is elke cent dubbel en dwars waard. De Personal Trainers zijn er écht voor je en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald.

Liët van Roon, klant sinds 2016

Next level voedingscoach betekent:

Een-op-een live coaching sessies

100% Maatwerk, zomaar wat doen is geen optie

Met volledige focus aan de slag met je voeding

Blijvend resultaat behalen en behouden

Verantwoord afvallen zonder dieet te volgen

Snel resultaat: 0.5 tot 1 kilo vetverlies per week

Zelfvertrouwen en stevig in je schoenen staan

Aandacht voor jou en waar jij tegenaan loopt

Balans, controle en een gezond gewicht

Jij wordt het volgende succes verhaal!

Marian is ruim 30 kilo afgevallen
Ruim 25 kilo gewichtsverlies voor Tommy
Nancy heeft veel gewichtsverlies en is blij met haar resultaat

In 4 stappen een fit, sterk en gezond lichaam

Stap 1

Meld je aan voor een gratis telefonisch consult. Vul enkel je naam, e-mail, telefoonnummer en eventuele vragen of opmerkingen in. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Stap 2

Het Consult. We nemen uitgebreid de tijd, luisteren naar jou, bespreken je eerdere ervaringen en huidige uitdagingen. En informeren je wat next level coaching voor jou kan betekenen.

Stap 3

Met volledige focus aan de slag. Met heldere en haalbare doelen ga je intensief aan de slag met je voeding. Je hebt één of meerdere coaching sessies per maand. De voortgang wordt netjes bijgehouden en samen bereiken jullie snel resultaat.

Stap 4

Onderhouden van jouw gezonde lichaam. Gefeliciteerd! Je hebt je doelen behaald, wij blijven je ondersteunen en zorgen dat je het resultaat kunt behouden. En als je er zelf klaar voor bent kun je zelfstandig door gaan.

Personal Trainer Tommy en eigenaar bij Triple-Fit in Culemborg is in het verleden zelf 25 kilo afgevallen

Het verhaal van Triple-Fit

Triple-Fit is opgericht door Tommy. In je verleden is hij zelf 25 kilo afgevallen waardoor hij de uitdagingen waar je tegen aan loopt maar al te goed begrijpt.

Inmiddels heeft hij ruim 15 jaar ervaring als Personal Trainer en voedingscoach. Met ons personal training team helpen we jaarlijks ruim 150+ klanten om fitter en gezonder te gaan leven. Onze missie is om dit zo actief mogelijk te blijven doen, want mensen helpen gezonder te gaan leven vinden wij fantastisch!

Meest gestelde vragen

Absoluut. Je wordt gekoppeld aan jouw eigen voedingscoach.

Onze live een-op-een coaching sessies duren 60 minuten.

Zeker weten. Je krijgt het 06 nummer van jouw coach zodat je 7 dagen per week direct in contact staat en vragen kan stellen. Is je coach niet aan het werk? Dan krijg je gegarandeerd de eerst volgende werkdag (en meestal al eerder) antwoord.

Zeker! Als je deze minstens 24 uur van tevoren annuleert kun je deze kosteloos verzetten naar een ander moment.

Een diëtist behandelt medische aandoeningen (zoals een allergie) via een dieet. Een voedingscoach heeft een breder perspectief op voeding, gericht op verbeteren van de gehele gezondheid en welzijn. Ook leefstijl coaching is onderdeel van het next level coaching.

Wij factureren per maand, betalingen kan je voldoen via automatisch incasso of iDeal.

Tommy samen met collega personal trainer Robin

Wat anderen van ons vinden

Zico Gero
Zico Gero
Zeer fijn en professioneel traject
Lees verder
In een half jaar tijd een zeer fijn en professioneel traject gevolgd met Tommy die mij daarin begeleide. Het doel was om fitter te worden en af te vallen. Het gewicht waarmee ik begon was 94kg en zit nu een half jaar later op 76kg. Ik voel me vele male beter en ben mij eigen veel bewuster van mijn voeding de gehele dag. Zeer aan te raden voor een ieder die een gezondere levensstijl wilt en hier ook echt voor wilt gaan
Anne Lamers
Anne Lamers
De kilo's vlogen er af!
Lees verder
Niet gedacht dat het nog mogelijk was, maar dankzij Triple Fit heb ik in mijn oude vorm weer terug. Na de overgang kwamen er stiekem twintig kilo aan. Gelukkig heb ik de stap gezet met persoonlijke begeleiding om dat overtollige gewicht weer kwijt te raken. Tot mijn vreugde vlogen de kilo’s eraf! Na 9 maanden ben ik 26 kilo kwijt en heb ik mijn oude conditie weer terug, en meer!
Miluška Flooren-van Eekelen
Miluška Flooren-van Eekelen
Eindelijk een gezonde relatie met voeding
Lees verder
Ik sta nu enkele tijd onder begeleiding van Triple Fit. En ik ben meer dan tevreden! Eerlijke feedback met humor, maar het ook door hebben wanneer het niet helemaal lekker loopt, wanneer je behoefte hebt aan een andere routine etc. Duidelijke uitleg over voedingsstoffen en wat deze voor je kunnen betekenen zonder een dieet met peperdure zakjes wat niet is vol te houden. Met een rustige opbouw eindelijk een gezonde relatie met voeding en plezier in sporten. Ik blijf nog een hele tijd klant!
Sanne Linsen
Sanne Linsen
In korte tijd meer resultaat bereikt dan verwacht
Lees verder
Triple-fit heeft mij onder professionele begeleiding laten zien hoe ik kan toewerken naar de meest fitte versie van mijzelf. Ze geven mij de inzichten, motivatie en doorzettingskracht om mijn lifestyle, voeding en sport moet indelen waardoor ik in korte tijd meer resultaat heb bereikt dan ik had verwacht.
Daniel W.
Daniel W.
Bereikbaarheid en betrokkenheid
Lees verder
Tommy Bosma van Triple-fit heeft mij geholpen en gemotiveerd om mijn doel te bereiken. De bereikbaarheid, het contact en de betrokkenheid maken naast het passende voedingsplan dat het goed vol te houden en leuk is!
Jaimy Kraaijkamp
Jaimy Kraaijkamp
In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelfwat aanrommelen
Lees verder
Na lang twijfelen toch een kennismakingsgesprek aangevraagd en de stap gezet om voeding en training te gaan volgen onder begeleiding van Triple-Fit. In korte tijd meer geleerd en bereikt dan in de afgelopen jaren zelf wat aanrommelen met wat ik dacht gezonde voeding en training in de sportschool. Het fijne aan deze personal training vind ik, persoonlijke en intensieve begeleiding op maat. Er word echt gekeken naar jou doelen, gevoel en motivatie!
Liet en voedingscoach Tommy tijdens een coaching sessie

Start nu met jouw gratis consult!

Boek jouw gratis telefonisch consult via onderstaand formulier