Ingrediënten
– 20 gr havermout
– 40 gr ongezoet amandel melk
– 50 gr peer
– 30 gr magere kwark
– 10 gr chocola- proteïne poeder
– 30 gr magere kwark
– 30 gr granaatappel pitjes
– 30 gr magere kwark
– 10 gr agave siroop
– Kaneel poeder naar smaak
– 10 gr walnoten

Bereidingswijze
Om te beginnen gooien we 20 gram havermout met 40 gram ongezoet amandelmelk in het glas. Schud een beetje voorzichtig met het glas zodat de havermout zich goed vol kan zuigen met de melk. Dan snijden we een peer in stukjes en doen we hiervan 50 gram in het glas. Daarop gaat 30 gram magere kwark, 10 gram chocola- proteïne poeder en nog eens 30 gram magere kwark. Nu pakken we 30 gram bevroren granaatappel pitjes lekker makkelijk gewoon uit een pakje. Pak er even een klein kommetje bij om nog eens 30 gram magere kwark, 10 gram agave siroop en kaneel poeder na smaak door elkaar te roeren en doe dit vervolgens ook weer in het glas. On top versnipperen we nog 10 gram aan walnoten en als kers op de taart nog een klein likje kwark!

Doe er een klein stukje folie overheen zet het glas in de koelkast, dat word genieten de volgende ochtend!

Voedingswaarde
Kcal 321
Koolh 37
Eiwit 19,3
Vet 9,6
Vezels 5,3

Recept gemaakt door Triple-Fit blogger Suzanne Romijn