Fitness Beesd

Fitness Beusichem

Houd jij van fitness en woon je in de buurt van Beusichem? Kom dan naar Triple-Fit. Onze personal trainers kunnen je ondersteunen bij elk doel dat je wil bereiken. Van fit worden tot afvallen en spieren opbouwen. Wist je dat sporten bovendien heel veel voordelen heeft? Zo maak je verschillende stofjes aan zoals serotonine, dopamine en endorfine, waar je heel gelukkig van wordt. Bovendien reguleren deze stofjes ook je eetlust. Sporten heeft dus meerdere voordelen. Bovendien zorgt sporten ervoor dat je een positieve uitstraling hebt en lekker in je vel zit. Ben jij er klaar voor om te starten met fitness in Beusichem? Start dan met een programma bij Triple-Fit.

Personal trainer

Fitness kan zowel op een reguliere sportschool als bij een personal trainer. Het voordeel van een personal trainer is dat deze effectiever is dan een reguliere sportschool. Bij ons krijg je een eigen personal trainer toegewezen die samen met jou een sport- en voedingsschema opstelt en je ondersteunt bij het uitvoeren van de oefeningen. Doordat onze trainers veel ervaring hebben kunnen ze je een persoonlijke en efficiënte training garanderen waardoor jij je opgestelde doelen sneller behaald. We bieden verschillende trajecten aan:

Fitness gericht op vetverbranding en afvallen;

Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;

Echt resultaat zien

Na een lange, drukke dag heb je niet altijd zin om te sporten. Het sporten afzeggen is iets wat je niet te vaak moet doen. Alhoewel het wel steeds makkelijker wordt wanneer je het één keer niet hebt gedaan. Heel begrijpelijk en menselijk natuurlijk, toch is een goede fitness routine van belang om resultaat te boeken. Daarom helpen we je bij Triple-Fit om écht resultaat te behalen met een positieve mindset en een persoonlijke trainingsschema. Dat maakt sporten niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Bovendien helpt dit je bij het behalen van jouw doelen.

Soorten fitness in Beusichem

Er zijn verschillende soorten trainingen waar je uit kunt kiezen. Van personal training, tot duo training of Small Group Training. Wil je weten welke vorm van training het beste bij jouw doelen past? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intake.

Fitness Beesd