Je bent op zoek naar voedingsadvies omdat je meer inzicht wil krijgen in je voedingspatroon. Wellicht omdat je jouw gezondheid wil verbeteren, afvallen of wil aankomen in spiermassa. Voedingsadvies is een effectieve methode om een bepaald doel te bereiken maar hoe kies je de juiste aanpak?

Wat is voedingsadvies?

Wanneer je onder begeleiding werkt aan je voedingspatroon krijg je adviezen die je inzicht geven in je voeding en leefstijl. Ook zorgen die inzichten ervoor dat je controle krijgt over je eigen lichaamsgewicht. Er zijn verschillende manieren om aan je gewicht te werken maar lang niet elk voedingsadvies is geschikt of houdbaar op de langere termijn. Ga je op zoek naar voedingsadvies dan is het raadzaam om samen te werken met een coach. Want een voedingscoach kijkt naar wie jij bent en wat anders kan, samen ga je een interactief traject in zodat je stap voor stap beter om leert gaan met je voeding.

Interactief voedingsadvies

Het volgen van een voedingsschema wordt meestal gezien als een makkelijke oplossing en op korte termijn is dat misschien ook wel zo. Een voedingsschema heeft een groot nadeel en dat is dat het heel statisch is. Wanneer je ervan afwijkt heeft dat direct negatieve gevolgen voor het resultaat van bijvoorbeeld afvallen en is het in combinatie met een sociaal leven erg moeilijk vol te houden.

Daarom is het beter om een interactief voedingsadvies aan te gaan met een voedingscoach. Want met je voedingscoach ga je een samenwerking aan waarbij zowel jij als jouw coach energie steekt in het proces van gedragsverandering. Het voordeel van een interactief traject is dat er een grote leercurve in zit en jij zelf de regie over je voeding in eigen hand houdt.

Het “laaghangend fruit”

Bij een interactief traject krijgt jouw coach een kijkje in jouw leefstijl en keuzes rondom voeding. Hierdoor begrijpt jouw coach veel beter wat jij nodig hebt om controle te krijgen over je gewicht. Door het meekijken in jouw voedingspatroon kan hij direct voedingsadvies en handige tips geven wat direct positief effectief heeft. Daarnaast doe je inhoudelijke kennis op en leer je stapsgewijs op een leuke manier beter en gezonder te eten.

Wat is het doel van voedingsadvies?

Het doel van interactief voedingsadvies is gedragsverandering op de korte en langere termijn. Jouw coach geeft voedingsadviezen die duurzaam zijn waardoor jij volledig zelfstandig de juiste keuzes leert maken. Interactief voedingsadvies is een zeer effectieve manier op controle te krijgen over je eigen lichaamsgewicht.

Lees in deze blog hoe je 10 kilo kunt afvallen.

Afvallen met interactief voedingsadvies

Bij Triple-Fit geven wij interactief voedingsadvies waardoor jouw voedingscoach nauw betrokken is met het behalen van jouw doelstellingen. Zo hebben wij al veel klanten succesvol geholpen met afvallen. Het interactieve voedingstraject is ingericht op 6 succesfactoren waar we je graag alles over vertellen onder het genot van een kop koffie. Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek bij ons op locatie in Culemborg.

Gratis adviesgeprek