Afvallen met personal trainer robin

Afvallen met een personal trainer, hoe werkt dat?

Inhoudsopgave

Een Personal Trainer helpt jou met afvallen: Afvallen met een Personal Trainer is zeer effectief, hij of zij is de specialist met de ervaring en kennis om jouw sportieve en gezondheidsdoelen werkelijkheid te maken. Hoe geweldig is dat, eindelijk een gezond gewicht en lekker in je vel zitten. Door samen met een personal trainer aan de slag te gaan bespaar je jezelf een hoop tijd en frustratie. Een goede trainer leert jou hoe je kunt afvallen en de behaalde resultaten zelfstandig kunt waarborgen. Hoe dat werkt lees je in de artikel

Liever kijken dan lezen? Bekijk deze video!

Afvallen lukt met een ijzersterk plan

Wil jij afvallen, dan is een ijzersterk plan onmisbaar! Voor het maken van een plan is het essentieel dat je goed voor ogen hebt waar je naar toe wil. Door het stellen van gerichte vragen krijgt de Personal Trainer een helder beeld van wie jij bent. Dit is belangrijk, een plan is alleen effectief op de langere termijn als het persoonlijk afgestemd is op jouw wensen. Want alleen dan is het jouw plan van aanpak, een waar jij volledig achter kunt staan.

Een ijzersterk plan dient als doel duidelijkheid te scheppen, voor jezelf, je omgeving en de Personal Trainer. Wanneer je duidelijkheid hebt weet je veel beter waar je aan toe bent, kun je beter communiceren en makkelijker de juiste keuzes maken.

Persoonlijke voedingsadvies

Voedingsadvies is onmisbaar wanneer je wil afvallen. Dit in combinatie met je Personal Trainer als stok achter de deur is wat het verschil gaat maken. Het advies moet persoonlijk zijn, afgestemd op jouw lichaam en behoeften. Je voedingscoach zal kijken naar de haalbaarheid op de langere termijn.

Radicale veranderingen die niet bij je persoonlijke en sociale leven passen zullen zeer waarschijnlijk van korte duur vol te houden zijn. Een goede voedingscoach zal zich richten op kleine aanpassingen waarmee je direct goede resultaten kan behalen. Zo blijf je dicht bij jezelf en heb je de tijd om te groeien in de leefstijl veranderingen. Kleine stapjes kunnen een enorme impact hebben op de langere termijn, en de kans op blijvende resultaten neemt buitengewoon toe.

Effectief trainen met je Personal Trainer

Effectief trainen is alleen mogelijk wanneer je de fysieke belastbaarheid goed in kaart hebt. Een goede Personal Trainer zal bij aanvang van een adviesgesprek, of anders de eerste training meerdere assessments afnemen om te bepalen wat je belastbaarheid is en waar de verbeterpunten liggen.

Op basis van de resultaten worden er selecte oefeningen gedaan om je verbeterpunten aan te pakken. Zo word de kans op blessures buitengewoon klein en zal de belastbaarheid enorm toenemen. Een Personal Trainer die verstand van zaken heeft kan zijn keuzes onderbouwen en zal altijd bereid zijn jouw vragen te beantwoorden.

Je persoonlijke stok achter de deur

Consistent sporten is enorm belangrijk voor het behalen van goede resultaten. Door het maken van afspraken met je Personal Trainer heb je een stok achter de deur. Zo zal afzeggen een stuk lastiger worden, je moet je immers verantwoorden aan iemand die op jou staat te wachten.

De Personal Trainer doet meer dan dat. Hij geeft je handige tips om af te vallen en, door je intensief te coachen en te stimuleren zal hij je leefstijl positief doen veranderen. Zo kijkt hij naar je dag en nachtritme en of je voldoende slaapt, water drinkt, rust momenten creëert en je fysieke belastbaarheid verbeterd.

Heb jij vragen over afvallen met een Triple-Fit Personal Trainer?

Heb je vragen? Laat ze hieronder achter en wij staan klaar om ze te beantwoorden! Wil je persoonlijk advies? Kom dan langs op onze locatie in Culemborg voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek voeren we verschillende assessments uit, waaronder het evalueren van je lichaamshouding en het identificeren van fysieke verbeterpunten. We leggen ook helder uit hoe ons programma je kan helpen bij het bereiken van je afvaldoelen. Maak nu een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te ondersteunen bij het bereiken van een fit, sterk en gezond lichaam.

Post delen:

Gerelateerde blogs

Gratis E-book

Jouw ultieme gids voor afvallen en fit worden.

Alles wat je moet weten over afvallen en hoe je resultaat behaalt. Een praktijkgericht stappenplan met concrete voorbeelden.