50 kilo afvallen, het is Liët gelukt!

Inhoudsopgave

Liët van Roon, 52 jaar uit Culemborg, transformeerde haar leven door 50 kilo af te vallen en haar BMI te verlagen van 42 naar 25. Hier is haar inspirerende verhaal:

De eerste stap naar transformatie

In november 2016, stuurde ik Triple-Fit een bescheiden e-mail, vol met hoop en twijfel, vragend of ze iets voor me konden betekenen. Met een gewicht van ruim 115 kg en een totaal gebrek aan conditie, leek het behalen van mijn doelen een onmogelijke taak. Maar Tommy van Triple-Fit Culemborg antwoordde resoluut: “Jazeker”. En vanaf dat moment veranderde mijn leven.

Niet 30 maar 50 kilo: een onverwachte reis

Mijn oorspronkelijke doel was om 30 kg af te vallen. Maar tijdens mijn reis realiseerde ik me al snel dat ik meer nodig had. Het doel werd 50 kilo afvallen, en in januari 2019 heb ik dat bereikt! Van een BMI van 42 naar 25! Ik visualiseerde de verloren vetmassa als pakjes boter, en het zijn er nu maar liefst 148!

Maar het gaat niet alleen om de kilo’s. Ik ben van een bankzitter veranderd in een superfit persoon. Dit jaar loop ik de Vierdaagse in Nijmegen en beklim ik mijn eerste Munro (een berg boven 3000 ft) in Schotland.

Ik heb het harde werk zelf gedaan, maar de juiste training, voedingsadvies en constante motivatie van Triple-Fit maakten het verschil. Gedurende het hele proces werden training en voeding voortdurend aangepast aan mijn voortgang, waardoor mijn inspanningen zo effectief mogelijk weden benut. En dat heeft geleid tot prachtige resultaten.

Het Belang van een Positieve Mindset

De grootste transformatie voor mij zit niet alleen in mijn fysieke gesteldheid, maar vooral in hoe ik over mezelf denk en wat ik denk te kunnen bereiken. Bij Triple-Fit wordt er dan ook veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Als iets niet lijkt te lukken, helpen ze me om te begrijpen wat precies het struikelblok is en wat de oorzaak daarvan is. Vervolgens werken we samen aan oplossingen, zonder eindeloze gesprekken maar met doelgerichte en betrokken vragen die de kern raken.

Mijn ervaring met Triple-Fit is werkelijk geweldig geweest. Als jij ook zoekt naar die extra ondersteuning om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen, gun jezelf dan een traject van personal training. Je zult versteld staan van je eigen kunnen!

Met een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen kijk ik nu vol optimisme naar de wereld om me heen. Bij tegenslagen ben ik niet bang om opnieuw te beginnen en te streven naar wat ik wil bereiken.

“No boundaries, geen grenzen” Triple-Fit, hartelijk dank – Liët van Roon.

Ben jij klaar voor een positieve verandering?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis kennismaking en ontdek wat onze persoonlijke aanpak voor jou kan betekenen. Een fit sterk en gezond lichaam krijgen begint hier!

Post delen:

Gerelateerde blogs

Gratis E-book

Jouw ultieme gids voor afvallen en fit worden.

Alles wat je moet weten over afvallen en hoe je resultaat behaalt. Een praktijkgericht stappenplan met concrete voorbeelden.