Sportschool Geldermalsen

Je hebt de motivatie om te gaan sporten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Hierdoor starten de meeste mensen met een sportschoolabonnement en verliezen de meesten ook snel al de motivatie om te gaan. Ook weet je niet zeker of de oefeningen die je doet wel werken. Daarom zijn wij er om jou uit de brand te helpen en ervoor te zorgen dat jij je fitness goals behaalt. Door onze persoonlijke begeleiding blijf je langer gemotiveerd en weet je zeker dat de oefeningen passen bij jouw fitness goals. Wij zijn de sportschool in Geldermalsen om jou persoonlijk te begeleiden en zo snel mogelijk jouw sportdoelen te behalen.

sportschool Geldermalsen

Sportschool Geldermalsen

Zie jij op tegen sporten in de sportschool in Geldermalsen? Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding, bij Triple-Fit ben je aan het juiste adres! Anders dan bij een sportschool in Geldermalsen, werk je bij ons onder persoonlijke begeleiding. Triple-Fit, dé keuze voor een fit sterk en gezond lichaam.

sportschool Geldermalsen

Verschillen tussen personal training en een sportschool

Er zijn veel verschillen tussen een sportschema van een sportschool of een personal trainer. Bij een sportschool wordt er gekeken naar wat je wilt bereiken en krijg je een algemeen sportschema die bij jouw doel past. Het kan dus zijn dat sommige oefeningen niet bij jouw doelen passen en dat je minder snel resultaat ziet. Met een personal trainer is dat een ander verhaal. Een personal trainer gaat samen met jou kijken wat je doelen zijn en alle oefeningen worden daarop afgesteld. Hij kijkt hoe jij het doet en geeft je daaruit tips over hoe jij je oefeningen moet uitvoeren voor het beste resultaat. Dit verlaagt natuurlijk ook de kans op blessures en zorgt ervoor dat jouw trainingen veel effectiever zijn.

Past personal training bij jou?

Merk jij dat je tegen de volgende punten aanloopt? Dan past personal training beter bij jou dan zelf naar de sportschool gaan.

Je hebt een stok achter de deur nodig

Je hebt moeite om je motivatie te behouden om naar de sportschool te gaan. Het is ook best makkelijk om even een dagje over te slaan toch? Als je hier vatbaar voor bent dan merk je snel dat je steeds minder naar de sportschool gaat. Jouw personal trainer is de stok achter de deur om wel te gaan sporten.

Je weet niet zo goed welke oefeningen je moet doen

Als je voor het eerst een sportschool binnenloopt kan het best zijn dat je niet weet wat je moet doen. Als je dan ook gelijk allemaal afgetrainde sporters ziet kan het nog best spannend zijn om naar de sportschool te gaan. Met een personal trainer is dat een ander verhaal. Hij/zij helpt je met welke oefeningen je kunt doen en of je de juiste houding hebt.

Om je doelen te bereiken moet je consequent zijn in het sportproces. Dat vereist kennis, discipline en een goede motivatie. Woon jij in de buurt van Geldermalsen en ben je op zoek naar een sportschool waar je veel hulp krijgt? Neem dan contact op met Triple-Fit en wij helpen JOU om je persoonlijke doelen te bereiken!

GRATIS INTAKE
sportschool Geldermalsen

Vergeet de sportschool, start met personal training in Geldermalsen!

Dat personal training effectiever is dan sporten in een sportschool, dat is inmiddels wel duidelijk. Wil jij een fit, sterk en gezond lichaam en woon je in (de buurt van) Geldermalsen? Laat Triple-Fit dan helpen om jouw doelen te bereiken! Wij helpen je bij motivatie, kennis en discipline. Bekijk hieronder welke optie het beste bij jou past.

CONTACT
sportschool Geldermalsen