Liët van Roon (52)

In november 2016 mailde ik Triple-Fit heel schuchter met de vraag of zij iets voor mij konden betekenen. Ik woog ruim 115 kg en had totaal geen conditie. Tommy antwoordde “jazeker” en vanaf dat moment veranderde mijn leven.

Het doel om 30 kg af te vallen, werd 50 kg. En in januari 2019 is dat gelukt! Van BMI 42 naar 25! De verloren vetmassa heb ik steeds gevisualiseerd in pakjes boter. Dat zijn er nu 148!

Daarnaast van couch-potato naar superfit. Dit jaar loop ik de Vierdaagse in Nijmegen en beklim ik mijn eerste munro (berg boven 3000 ft) in Schotland.

Het werk heb ik zelf gedaan, maar de passende training, het bijbehorende voedingsadvies en de niet aflatende motivatie maakten het verschil. Gedurende het hele traject worden training en voeding voortdurend aangepast aan de voortgang. Deze snelle terugkoppeling zorgt ervoor dat de gedane arbeid en inzet zo effectief mogelijk is. Met mooie resultaten als gevolg.

Voor mij zit de grootste winst echter in hoe ik denk over mezelf en wat ik kan. Ook aan de mindset wordt volop aandacht besteed. Als “niets” lukt, helpt het om samen uit te zoeken wat dat “niets” nu eigenlijk precies is en wat de oorzaak van het niet lukken is. Vervolgens kan er dan gewerkt worden aan de oplossing om dat “iets” wel te kunnen. Geen eindeloos gesprek, maar met gerichte en betrokken vragen naar de kern.

Wat ik heb mogen ervaren onder begeleiding van Triple-Fit is geweldig. Als jij ook zoekt naar dat extra beetje steun om jezelf ten goede te veranderen, gun jezelf dan een traject personal training. Je zult versteld staan van jezelf!

Vol zelfvertrouwen kijk ik tegenwoordig de wereld in. Bij een tegenslag gewoon opnieuw beginnen en gaan voor wat je wilt… “no boundaries”. Triple-Fit, dank je wel!


Ana G. (28, from Romania)

I already feel so much better and fit overall, my back has improved so I don’t experience that much pain while exercising and walking.

I appreciate the patience, and the knowledge when I have questions regarding muscle groups and food.

I’m expecting this to go even better in the future so let’s do this! 🙂


Interview Jordy van den Brink (25)


Jordy van den Brink​ heeft zijn 24 weken Personal Training afgerond.
Hoeveel kilo hij is afgevallen? Dat verteld hij ons trots in het interview!


Cristian Gabreanu (35, from Romania)

Best money I invested in myself..ever! I never made this much progress before!

I’ve learned a lot and still do with every training session; all my questions always have answers and also big thumb up for the professional skill set.

Another big plus is that the end of the hour, no matter how hard the training was I always have a smile on my face!


Interview Jeffrey Bron (26)

Jeffrey heeft een 36 weken Personal Training & Voedingsadviezen traject doorlopen.
Hij is nu ruim 19 kilo afgevallen en verteld trots over zijn ervaring met Triple-Fit.


Marian Ramaaker (34)

Ik was er klaar mee en wilde die knop om hebben. Gezonder gaan leven, lichamelijk sterker worden en ik wilde graag gewicht kwijt raken. Lekker in mijn vel zat ik niet. Ik heb zelf geprobeerd te sporten, maar er kwamen altijd wel ongemakken bij kijken, omdat mijn lichaam te slap was.

Naar aanleiding hiervan een gesprek aangevraagd bij Tommy. Tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Zijn begeleiding is elke cent dubbel en dwars waard. Tommy is er voor je en zorgt ervoor dat je, je doelstellingen behaald.

Bij de laatste weging ben ik 14,6 kilo vet afgevallen, voel me sterker en zit lekker in mijn vel. Helaas zit mijn traject met Tommy erop. Aan de ene kant heel jammer, maar aan de andere kant kan ik nu wel zelfstandig sporten en gezonder eten.

Tegenwoordig train ik 3x in de week en het voelt vreemd als ik een keer niet kan sporten. Het beste project waar je ooit aan zal werken is jezelf. Of het makkelijk is? Nee! Is het waard? Absoluut! ” – Marian Ramaaker.


Wendy Antoni (42)

Ik heb Tommy mogen leren kennen als een zeer bekwaam personal trainer. Zowel op fysiek als mentaal gebied weet hij precies hoe hij je op de meest effectieve wijze kan begeleiden om je doelstellingen te behalen.

Tommy heeft veel oog voor het overbrengen van zijn kennis van techniek. In een ongedwongen setting daagt hij je uit om tot het maximaal haalbare te gaan en altijd met een lach.

Ook zijn voedingsplannen, die op maat samengesteld worden, zijn samen met de personal training een garantie voor het behalen van je doelen.


Joan de Vor (36)

Sinds 8 weken (foto links) volg ik een voedingsplan via Triple-fit. Uit eigen ervaring weet ik ongeveer wat je zou moeten eten, maar deze keer lukte het me niet om in het juiste ritme te komen. Dus heb ik Tommy benaderd en samen een een schema opgesteld. In een eerste gesprek bespreek je het doel voor het plan, je sport intensiteit en werkzaamheden. Op basis daarvan stelt Tommy een gericht schema op.

Na 2 à 3 weken begin je al resultaat te zien. Mijn keuze was om te “cutten” (afvallen). Met grote regelmaat viel ik 0,5-1 kilo per week af. Het voedingsplan bestaat uit simpel maar gevarieerd en lekker eten. Het grote geheim achter het resultaat is dat jou discipline en inzet de mate van succes bepalen. Hou je aan het plan en jou doel komt binnen handbereik.


Stefanie Helmond (27)

Triple fit heeft mij geholpen en kennis te krijgen van gezonde voeding, dit aan de hand van ‘normale’ producten die in elke supermarkt te koop zijn.

Daarnaast heb ik heel veel plezier en kennis gehaald uit de trainingen met Tommy. Naast heel hard werken was er altijd tijd voor een gezellig gesprek. Op al mijn vragen ontremd voeding kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

En des al niet te min: HET resultaat was er!!
Dankjewel Tommy en Robin


Marjon van Hees (42)

Ik ben Marjon van Hees en werkzaam als sportinstructeur bij Gunther’s Family Fit.

Ik ken Tommy van zijn begeleidingen die hij bij Family Fit geeft. Aangestoken door de resultaten die ik daar zag werd ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig of Tommy mij kon helpen. Mijn doelstelling was dat ik mij weer energieker, fitter en lekkerder in mijn vel ging voelen.

Tommy heeft voor mij een passend voedingsplan gemaakt waar ik mee aan de slag ben gegaan. In het begin was het even wennen maar al snel merkte ik dat het aansloeg. Ik kreeg minder trek in snoepen en door nu eigenlijk meer, maar vooral ook gezonder te eten, voelde ik mij steeds beter.

Ook mijn omgeving liet horen dat ik er goed uitzag. Na 12 weken had ik mijn doel gehaald – 7 kilo!! en bijna 5% vet kwijt. Dit had ik zelf niet gered. Tommy stond deze weken klaar om mijn vragen te beantwoorden, evt. mijn voedingsplan aan te passen.

Tommy, dank je wel voor al je support!

Durf je de stap nog niet te nemen? Neem en maak deze stap want het is zeker de moeite waard!


Sacharias Willems (62)

Ik ben Sacharias, 62 jaar en al jarenlang 5 a 6 kg te zwaar. Maar dat was voor mij niet het belangrijkste. Het punt was dat ik al die jaren onvoldoende energie had en vooral in de avonden met geen mogelijkheid van de snacks af kon blijven. Wel zelf meerdere keren geprobeerd van deze onbedwingbare eetlust af te komen maar ik kreeg het niet onder controle.

Toen kwam ik in gesprek hierover met Tommy van Triple-Fit en startte ik met zijn voedingsadvies voor een periode van 12 weken. Na 6 weken zat ik al op mijn ideaalgewicht (6kg eraf), en mijn behoefte aan al die snacks en tussendoortjes is helemaal verdwenen. Geen after-lunch-dip meer en ook de namiddag dip is verdwenen. Ik voel me nu een stuk beter, fitter en energieker.
Bovendien heb ik wel gewoon lekker gegeten (en nog steeds) en heb ik nauwelijks moeite gehad om dit voedingstraject te doorlopen.

Tommy, dit overtreft elke verwachting die ik had. Bedankt!


Danny Winkel (33)

Altijd heb ik last van het Jo-Jo effect gehad…
Ik vroeg Tommy voor advies, na een goed gesprek mocht ik er dan ook echt aan geloven.
Na 8 weken afgerond te hebben ben ik verantwoord 10KG kwijt. Wat een verschil!

Graag wilde ik nog meer afvallen, maar Tommy hield mij tegen. Hij legde duidelijk uit dat er ook stabilisatie momenten nodig zijn om niet terug te vallen in het oude patroon. Ik heb dan ook geen Jo-Jo effect meer gehad.
In fase 2 heb ik mijn lichaamsgewicht stabiel weten te houden. Ik ben ontzettend blij met hoe het traject loopt en wat ik samen met Triple-Fit bereikt heb.

Wat ik zo fijn vind aan de adviezen van Tommy?
Het is gemakkelijk vol te houden en allemaal op basis van gezonde en normale voeding, geen verplichtingen met supplementen en afslank producten. En vooral mijn “alles mag dag”. Het zegt het al, geen beperkingen wat voeding betreft, heerlijk!

Ik krijg heel veel positieve reacties uit mijn omgeving en vragen hoe ik het gedaan heb en vol hou.. Ik vertel dan ook over Tommy en zijn adviezen, en raad iedereen aan bij hem langs te gaan!

Tommy bedankt!