Wat heb je nodig (voor 2 personen)
150 gram gerookte makreel
100 gram biologische magere kwark
30 gram verse peterselie
1 rode ui
Peper
Keltisch zeezout
Komijnzaad

Wat moet je doen?
Snij de gerookte makreel in kleine stukjes (dit kan je ook eventueel met je handen doen).
Snipper de ui en hak de peterselie fijn.
Meng de vis met de ui en peterselie.
Voeg vervolgens de kwark aan toe en meng alles goed door elkaar.
Breng op smaak met peper, zout en minimaal een thee lepel komijnzaad (meer mag uiteraard ook).

Serveer tips
Eet het als lunch op een maiswafel met rauwkost
Serveer het bij de borrel op een toastje
Eet het bij je ontbijt op zondag ochtend met lekker eitje en avocado

Voedingswaarden per portie:
Kcal 250
Koolhydraten 7,9
Eiwit 17,2
Vet 16,3

Recept gemaakt door Triple-Fit blogger Željka Simić.