Ingrediënten
– 4 à 5 rijstwafels (ongeveer 35 gr).
– 50 gr ongezouten cashewnoten.
– 100 gr pure chocolade.
– 20 gr honing.

Bereidingswijze
Verkruimel de rijstwafels in een kom. Zorg ervoor dat je wat grotere en kleinere kruimels krijgt, dit is lekkerder voor de structuur van de reepjes. In de keukenmachine vermaal je de cashewnoten, zorg ervoor dat je ook nog lekkere grote stukjes hebt. Voeg dit bij de rijstwafels.
Ondertussen smelt je de chocolade, breek de chocolade in stukjes en leg het in een bakje. +/- 2 minuten in de magnetron. Giet de gesmolten chocolade over de kruimels en roer goed door met een lepel. Voeg de honing toe en roer nog een keer goed door.

Neem een ovenschaaltje o.i.d. en bekleed dit met bakpapier. Hierin schep je het mengsel. Verspreid het mengsel in het schaaltje en druk goed aan met een lepel. Zorg ervoor dat het geheel goed aan elkaar plakt. Zet ongeveer 15 minuten in de vriezer om te koelen. Het kan ook in de koelkast, dit duurt iets langer. Na het afkoelen haal je het geheel uit het bakpapier en snijd in reepjes of blokjes voor het serveren. Heerlijk voor bij de koffie of thee als kleine snack.

Voedingswaarde per reepje (12 stuks)
Kcal 87
Koolh 8,7
Eiwit 1,6
Vet 4,9
Vezels 0,9

Recept gemaakt door Triple-Fit blogger Tamara de Ruijter