Ingrediënten:
125 gram Cannelini bonen
70 gram eiwitten (van 2 eieren)
28 gram whey chocolate
20 gram kokosmeel
30 gram amandelmelk
100 gram magere Franse kwark
50 gram kersen


Zo maak je het..

Zet de oven alvast op 180 graden zodat die kan voor verwarmen.

Doe de Cannelini bonen samen met het eiwit van de 2 eieren in een schaal/kom en mix dit met een staafmixer of blender tot een mooi glad beslag. Voeg vervolgens de kokosmeel, whey chocolate, amandelmelk, helft van de kwark en de kersen toe. Prak dit mee met het beslag tot dat het een mooi glad mengsel is. Smeer vervolgens een kleine taartvorm in met wat kokosolie zodat het taartje niet blijft plakken. Doe nu het beslag in de taartvorm en vervolgens de overgebleven kwark er bovenop met wat kaneelpoeder. Nu 30 minuutjes in  de oven en uitdelen maar!

Voedingswaarde  (hele taart, waar ik 8 stukjes uit haalde)

Kcal: 401
Khd: 27,4
Vet: 5,7
Vezels: 19,1
Eiwit: 48,7

Recept gemaakt door Triple-Fit blogger Suzanne Romijn