Wat heb je nodig?
½ kleine biologische pompoen
2 grote handen boerenkool
30 gram geitenkaas
2 zacht gekookt eieren
1 el pompoenpitten
peper & zout
1 el olijfolie

Wat moet je doen?
Verwarm de oven alvast op 180 graden.
Snijd de pompoen in halve schijfjes.
Was de boerenkool, verwijder de steeltjes en harde nerven e scheur het in grote stukken.
Bekleed een ovenschaal met bakpapier en leg hier de halve schijfjes van de pompoen op.
Bestrooi met peper en zout.

Bak de pompoen ongeveer 20 minuten en haal het daarna uit de oven maar laat de oven wel aanstaan.
Doe vervolgens de boerenkool er ook bij, strooi er peper en zout overheen en besprenkel met olijfolie. Hussel het goed door elkaar (kan je het beste met je handen doen) en zet het nogmaals 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de eieren ongeveer 6 minuten.
Wanneer de boerenkool en pompoen klaar zijn haal het uit de oven en leg het op een bord. Verkruimel daar de geitenkaas en strooi de pompoenpitten overheen.

Voedingswaarden::
Kcal 482
Koolhydraten 13,4 g
Eiwit 25,1 g
Vet 36,6

Groet, Team Triple-Fit!