Ingrediënten ( voor 2 glaasjes):
4 Tomaten
1/4 komkommer
Olijfolie
2 teentjes knoflook
Snuf gekruid zeezout
Bieslook
1 glas water

Bereidingswijze
Neem een grillpan. Snij de tomaten.door de helft en gril ze in wat olijfolie tot je grillstrepen ziet. Dan even omdraaien. Snij de teentjes knoflook in kleine stukjes en gril deze even mee. Doe 2 tomaten ( dus 4 halve ) met de komkommer, 1 glas water en de helft van de knoflook in de blender. Mix het tot een gladde soep. Het is handiger om de tomaten even af te laten koelen voor je ze in de blender doet. Zet je mixje in de koelkast en wacht een uurtje. Na een uur heb je een lekker koud soepje. Deze serveer je met de overgebleven tomaten. Warm deze nog even op in de grillpan. Bestrooi daarna met de rest vd gegrilde knoflook en wat zeezout. Maak het geheel af door er verse bieslook over te strooien. Garneer met basilicum en een plakje komkommer.

Recept gemaakt door Triple-Fit Blogger Tamara de Ruijter