Ingrediënten (voor 2 personen)
– +/- 400 gram kabeljauw (meer of minder kan ook)
– 1 rode paprika
– 1 gele paprika
– 1 rode ui
– verse peterselie
– verse knoflook
– 1 limoen
– 2 el honing
– 3 el olijfolie (ik gebruikte chili/knoflook olie van AH)
– 2 el water

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. We gaan eerst de marinade maken voor de vis. Snijd de peterselie en knoflook fijn. Meng dit in een kommetje met de olijfolie. Pers de limoen uit. Voeg het water en de honing toe en roer goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de paprika’s en ui in grove stukken. Bekleed een bakplaat met bakpapier, of gebruik een grote ovenschaal. Leg de visjes op de plaat en smeer beide kanten goed in met de marinade. Zodat de onderkant en bovenkant gemarineerd zijn. Zorg dat je een beetje marinade over houd om over de groenten te doen. Om de vis heen leg je de groenten. Zet in de oven voor ongeveer 20-30 minuten. Controleer of de vis goed gaar is. Iedere oven verschilt, dus check het even! Ter variatie kan je de kabeljauw ook vervangen voor bijvoorbeeld Zalm.

Voedingswaarde per portie ( +/- )
Kcal 366
Vet 16.3
Koolh 14
Vezels 4.3
Eiwit 38.4

Recept gemaakt door Triple-Fit blogger Lindsey Teerink