fbpx

Bosbessen- Mango- Yoghurtijs

Ingrediënten voor 4 ijsjes 
100 gram bosbessen
100 gram mango
400 gram magere yoghurt

Bereidingswijze
Meng 100 gram bosbessen met 200 gram magere yoghurt tot een paars menseltje. Meng vervolgens ook de 100 gram mango met 200 gram magere yoghurt. Pak nu 4 bekertjes (gewoon wegwerp plastic bekertjes) laat nu je eigen creativiteit zien en zet na elk laagje het bekertje een 15 minuten in de vriezer zodat het niet in elkaar overloopt.

Voedingswaarden per ijsje
Kcal  63
Koolh 10
Vet 0,1
Eiwitten 5
Vezels 2,3
Suikers 8

Recept gemaakt door Triple-Fit blogger Suzanne Romijn.

Terug naar het overzicht

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.