Outdoor Small Group TrainingWat is Outdoor small group training ? 

Heerlijk in de buitenlucht trainen onder begeleiding van een Personal Trainer in een klein groepje van 4 tot 6 personen. De trainingen duren 60 minuten en doe je met een door jullie zelf geselecteerd gezelschap, jullie vormen een eigen groepje. Hierdoor wordt er altijd getraind met bekenden zodat jullie elkaar maximaal motiveren.

Wat doe je in een outdoor small group training?

Er is veel mogelijk: Van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houd en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor jou.

Waar & Wanneer?

De outdoor trainingen worden aangeboden (in overleg) op het moment dat het jullie groep het beste uitkomt. Jullie bepalen niet alleen wanneer je wilt trainen maar ook op welke locatie bij jullie in de buurt in Culemborg of Leerdam. Dit kan bijvoorbeeld bij één van jullie voor de deur, op het voetbalveldje om de hoek of in het lokale park.

Small Group outdoor training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer samen met bekenden in je eigen groepje tegen een gunstig tarief.

De voordelen van Outdoor Small Group Personal Training op een rijtje

– Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat.
– In groepsverband aan jullie individuele doelstelling(en) werken.
– Training op verschillende niveaus.
– Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode.
– Plezierig trainen in groepsverband.
– Minimaal 4 tot maximaal 6 personen.
– Met door jou geselecteerde gezelschap, bijvoorbeeld vrienden, kennissen, buren of familie.
– Het bepalen van jullie eigen trainingslocatie in Culemborg of Leerdam.
– Vast trainingstijdstip wanneer het jullie uitkomt.
– De kwaliteit van 1 op 1 begeleiding in groepsverband.
– Je traint minimaal 1 x per week met jouw groep.
– Per persoon een vast en gunstig tarief.
– Mogelijkheid om te combineren met Triple-Fit voedingsadviezen

Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in klein groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal Training traject toch begeleiding willen blijven houden.

In Contact komen met Triple-Fit Personal Training?

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u meer informatie over Triple-Fit personal training? U kunt ons vrijblijvend een mail sturen via info@triple-fit.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.