Resultaat behalen in de sportschool doe je zo!

Wanneer je dit artikel leest is de kans groot dat je al één of meerdere pogingen hebt gedaan tot gewichtsverlies in de sportschool. Toch is het niet of slechts deels gelukt en ben je opzoek naar een oplossing om eens en voor altijd jouw gewenste fitness resultaat te behalen.

De kans van slagen is vele malen groter met een concreet plan. Zeker zijn van resultaat in de sportschool doe je met deze 7 stappen:

1. Overtuig jezelf

Het is belangrijk dat jij er zelf van overtuigd bent dat je écht resultaat wil behalen in de sportschool. Wanneer de juiste mindset hebt ben je er zelf zeker van dat je het resultaat wil behalen. En zal je merken dat je meer bereid bent te doen om je doel te realiseren. Heb je hulp nodig de juiste mindset te ontwikkelen? Dan is Triple-Fit Mindset Coaching dé oplossing voor jou.

2. Stel een concreet doel

Doelstellingen worden vaak te vaag en vrijblijvend geformuleerd als wensen, intenties, of goede voornemens. Om succesvol resultaat te behalen in de sportschool is het noodzakelijk je doel duidelijk en helder voor ogen te hebben. Wees specifiek, maak het meetbaar en stel een deadline; hoeveel kilo wil je afvallen en in welke maand wil je dit resultaat behaald hebben? Heb je hulp nodig je doel concreet te formuleren? Dan is een Triple-Fit Personal Trainer dé oplossing voor jou.

3. De voorbereiding

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, de voorbereiding is het halve werk. Bedenk van te voren wat er nodig is om je sportschool doelen te behalen. Maak voor jezelf een plan; wanneer wil je opstaan, ga je sporten, boodschappen doen, wat ga je eten, wanneer ga je eten en hoe laat wil je naar bed? Met een helder plan en de juiste voorbereiding is het een stuk makkelijker om afspraken met jezelf na te komen.

4. Doen en blijven doen!

Je hebt een concreet doel en de voorbereiding staat als een huis. Nu is het een kwestie van doen. Consistent naar de sportschool gaan, gezonde voeding, de juiste keuzes maken en nee durven zeggen. Dit is waar jij de investering maakt wat op termijn het gewenste resultaat geeft.

5. Durf te vragen

Jouw sportschool resultaat behaal je makkelijker door het samen te doen. Durf te vragen, je hoeft het niet alleen te doen. Met de juiste training en voedingsadviezen behaal je sneller en makkelijker jouw sportschool doelen! Heb je hulp nodig met je voeding? Dan zijn onze voedingsadviezen dé oplossing voor jou.

6. Bijhouden en Evalueren

Door het bijhouden van je lichaamsgewicht, de trainingen en een voedingsplan krijg je belangrijke informatie. Met die informatie kun je duidelijk zien of je vooruitgang maakt. En kun je tijdig aanpassingen maken wanneer dat nodig is. Zo weet je zeker dat jij kunt doen wat nodig is om je doel te behalen.

7. Genieten van het proces.

Een ‘ quick fix ‘ voor jouw sportschool resultaat bestaat niet. Met jouw eigen overtuiging, een concreet doel, de juiste voorbereiding, hulp en consistentie in je gedrag en keuzes ben je verzekerd van succes. Geniet van de leermomenten en je verbeteringen. De kleinste veranderingen kunnen op langer termijn gigantische impact maken. Geniet ook van de kleine successen!

Behaal nu het gewenste resultaat in de sportschool!

Met Triple-Fit Culemborg is een fit, sterk en gezond lichaam jouw resultaat in de sportschool. Doe nu de Gratis Intake!