Sportschool Leerdam

Je wilt gaan sporten maar je hebt nog niet veel kennis over fitness of wilt graag hulp bij het sporten? Dan is sporten met hulp van een personal trainer wat je zoekt! Door met een personal trainer te sporten weet je zeker dat je jouw fitness doelen behaalt. Een personal trainer helpt je met het maken van een sportschema en hoe je de oefeningen uitvoert. Daardoor zul je merken dat je veel eerder je doelen behaalt. Ook maak je veel minder kans op een blessure.

Je kunt natuurlijk ook zelf naar de sportschool gaan. Alleen zal je dan al snel merken dat je soms niet weet wat je moet doen. Daardoor kan je motivatie verminderen en zul je in de loop van de tijd minder vaak naar de sportschool gaan.sportschool Leerdam

Sportschool Leerdam

Zie jij op tegen sporten in de sportschool in Leerdam? Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding, bij Triple-Fit ben je aan het juiste adres! Anders dan bij een sportschool in Leerdam, werk je bij ons onder persoonlijke begeleiding. Triple-Fit, dé keuze voor een fit sterk en gezond lichaam.

sportschool Leerdam

Verschillen tussen personal training en een sportschool

Wat zijn de verschillen tussen de sportschool en een personal trainer? Wanneer je met een personal trainer sport zal hij/zij jouw helpen om je oefeningen goed uit te voeren. Ook maken jullie samen een passend sportschema om zo snel mogelijk jouw doelen te behalen.

In de sportschool zul je vaak zelf een sportschema moeten maken en kan het zijn dat je jouw oefeningen fout uitvoert. Wanneer je een fout maakt in je oefeningen kan het zijn dat je niet je gewilde spiergroep raakt. Je kunt daarnaast ook een blessure oplopen.. Door met een personal trainer te sporten word je altijd geholpen en weet je zeker dat je de oefeningen goed doet.

Past personal training bij jou?

Merk jij dat je tegen de volgende punten aanloopt? Dan is een personal trainer precies wat je nodig hebt!

Je hebt een stok achter de deur nodig

Wanneer je merkt dat je motivatie om te gaan sporten minder wordt, sla je misschien wel eens een keertje de sportschool over. Wanneer je dat één keer doet wordt het de tweede keer veel makkelijker om de sportschool over te slaan. Met een personal trainer moet je wel naar de sportschool gaan en houd je de motivatie vast.

Je weet niet zo goed welke oefeningen je moet doen

De meeste nieuwe mensen die naar de sportschool gaan weten niet welke oefeningen ze moeten doen en ook niet hoe je sommige oefeningen uitvoert. Een personal trainer helpt je met hoe jij je oefeningen moet uitvoeren en welke oefeningen je moet doen. Hierdoor weet je zeker dat jouw tijd goed benut is in de sportschool.

Je hebt een groot doel gesteld

Je hebt een doel gesteld voor jezelf. Bijvoorbeeld dat je er gespierder uit wilt zien of dat je wilt afvallen. Jij en je personal trainer kijken dan samen hoe je dit doel zo snel mogelijk behaalt en wat je daar voor moet doen. Je zult dan per maand doelen neerzetten en daar elke maand naar toe werken. Zo blijf je gemotiveerd om te blijven sporten.

Om je doelen te bereiken moet je consequent zijn in het sportproces. Dat vereist kennis, discipline en een goede motivatie. Woon jij in de buurt van Leerdam en ben je op zoek naar een sportschool waar je veel hulp krijgt? Neem dan contact op met Triple-Fit en wij helpen JOU om je persoonlijke doelen te bereiken!

GRATIS INTAKE
sportschool Leerdam

Vergeet de sportschool, start met personal training in Leerdam!

Dat personal training effectiever is dan sporten in een sportschool, dat is inmiddels wel duidelijk. Wil jij een fit, sterk en gezond lichaam en woon je in (de buurt van) Leerdam? Laat Triple-Fit dan helpen om jouw doelen te bereiken! Wij helpen je bij motivatie, kennis en discipline. Bekijk hieronder welke optie het beste bij jou past.

CONTACT
sportschool Leerdam