Sportschool Culemborg

Dat sporten gezond is weet jij vast wel, maar wist je dat er meer voordelen zijn? Het zorgt voor ontspanning, je kunt beter slapen en je huid wordt er mooier van. Overtuigd van de voordelen en ben jij op zoek naar een sportschool in Culemborg? Wij hebben iets wat nóg beter is. Bij Triple-Fit richten we ons op persoonlijke begeleiding zodat jij jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald.

Veel mensen worden lid van een sportschool op het moment dat ze enorm gemotiveerd zijn, bijvoorbeeld bij de start van het nieuwe jaar of het begin van de zomer. Wanneer de motivatie echter verdwijnt gebeurt er ook niet meer zoveel met dat sportschool abonnement. Bij Triple-Fit pakken we het graag anders aan. Dankzij onze persoonlijke begeleiding blijf je langer gemotiveerd en wordt het behalen van je doelen ineens haalbaar.

sportschool culemborg

Sportschool Culemborg

Zie jij op tegen sporten in de sportschool in Culemborg? Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding, bij Triple-Fit ben je aan het juiste adres! Anders dan bij een sportschool in Culemborg, werk je bij ons onder persoonlijke begeleiding. Triple-Fit, dé keuze voor een fit sterk en gezond lichaam.

sportschoolculemborg

Verschillen tussen personal training en een sportschool

Veel sportscholen bieden de mogelijkheid om een sportplan op te laten stellen door hun fitness instructeur. Deze plannen zijn vaak generiek en richten zich niet op jouw persoonlijke doelen. Een personal trainer daarentegen is er echt voor jou. Jouw personal trainer bekijkt samen met jou welke doelen je wil behalen en waarom je deze wil behalen. Daarnaast kijkt de trainer mee terwijl je de oefeningen doet zodat je leert hoe je de oefening uit moet voeren, hoe vaak je de oefening moet herhalen en met welk gewicht. Er is dus veel meer controle op hoe je de oefening uitvoert, zodat er minder kans is op blessures en je effectiever kunt trainen. Hierdoor behaal je ook sneller resultaat.

Past personal training bij jou?

Merk jij dat je tegen de volgende punten aanloopt? Dan past personal training beter bij jou dan een sportschool.

Je hebt een stok achter de deur nodig

Ben jij het type enthousiaste beginner, moeilijke volhouder? Maak je maar geen zorgen, want voor een groot gedeelte van de mensen geldt dat het moeilijk is om sporten vol te houden. Misschien ben je moe, heb je laat gegeten of regent het. Er is altijd wel een reden te verzinnen om niet te gaan sporten. Jouw personal trainer is de stok achter de deur om wél te gaan sporten.

Je weet niet zo goed welke oefeningen je moet doen

Wanneer je voor het eerst een sportschool binnenloopt kan dit best afschrikken. Vaak staan er een hoop apparaten waarvan je misschien niet weet hoe ze werken en ook de gespierde mensen die precies weten wat ze moeten doen kunnen een beginner afschrikken. Een personal trainer geeft je niet alleen een passend trainingsschema, maar legt je ook uit hoe je apparaten of gewichten moet gebruiken en of je de goede houding hebt.

Je hebt een groot doel gesteld

Wil jij veel gewicht verliezen, sterker worden of heb je een ander groot doel gesteld? Dan behaal je dit sneller wanneer je er met behulp van een personal trainer aan werkt. Omdat je samen met jouw trainer aan de slag gaat met je persoonlijke doelen wordt het makkelijker om deze te behalen vanwege alle bovenstaande punten.

Om je doelen te bereiken moet je consequent zijn in het sportproces. Dat vereist kennis, discipline en een goede motivatie. Woon jij in de buurt van Culemborg en ben je op zoek naar een sportschool waar je veel hulp krijgt? Neem dan contact op met Triple-Fit en wij helpen JOU om je persoonlijke doelen te bereiken!

GRATIS INTAKE
sportschoolculemborg

Vergeet de sportschool, start met personal training in Culemborg!

Dat personal training effectiever is dan sporten in een sportschool, dat is inmiddels wel duidelijk. Wil jij een fit, sterk en gezond lichaam en woon je in (de buurt van) Culemborg? Laat Triple-Fit dan helpen om jouw doelen te bereiken! Wij helpen je bij motivatie, kennis en discipline. Bekijk hieronder welke optie het beste bij jou past.

CONTACT
sportschoolculemborg