Sporten in Leerdam

Woon jij in de buurt van Leerdam en wil je beginnen met sporten? Dan ben je bij Triple-Fit in Culemborg aan het juiste adres. Ook als je niet zo veel kennis hebt van krachttraining of fitness kun je bij ons terecht. Bij ons sport je namelijk met een personal trainer die je helpt jouw fitness doelen te behalen. Jouw personal trainer bekijkt samen met jou welk sportschema bij je doelen past en helpt je bij het uitvoeren van de oefeningen. Doordat je sport met een personal trainer behaal je jouw doelen veel eerder en loop je minder kans op een blessure.

Ben jij al eens begonnen met sporten en merkte je toen dat je motivatie vrij snel afnam? Wanneer je een sportschool binnenloopt en niet goed weet wat je plan van aanpak is kan je motivatie om te sporten snel afnemen. Sporten met een personal trainer of in kleine groepjes zorgt ervoor dat jouw motivatie langer blijft en dat je sneller resultaat behaalt.sportschool Leerdam

Sportschool Leerdam

Zie jij op tegen sporten in de sportschool in Leerdam? Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding, bij Triple-Fit ben je aan het juiste adres! Anders dan bij een sportschool in Leerdam, werk je bij ons onder persoonlijke begeleiding. Triple-Fit, dé keuze voor een fit sterk en gezond lichaam.

sportschool Leerdam

Sporten met een personal trainer of in een sportschool

Wat is nou precies het verschil tussen sporten in een sportschool en bij een personal trainer? Een personal trainer begeleidt jou bij het doen van je oefeningen, zodat je deze zo goed mogelijk uitvoert. Maar voordat je aan de slag gaat met oefeningen maken jullie samen een passend sportschema dat aansluit bij jouw te behalen doelen.

Wanneer je besluit om te gaan sporten in een sportschool moet je vaak je eigen sportschema opstellen of krijg je een generiek sportschema. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het op een juiste manier uitvoeren van oefeningen waardoor het voorkomt dat je de oefeningen niet goed uitvoert of niet de juiste spiergroep raakt. Dit kan zelfs zorgen voor een blessure! Sporten met een personal trainer betekent altijd geholpen worden en zeker weten dat je de oefeningen goed uitvoert.

Past personal training bij jou?

Merk jij dat je tegen de volgende punten aanloopt? Dan is een personal trainer precies wat je nodig hebt!

Je hebt een stok achter de deur nodig

Hoe verleidelijk is het om na het eten op de bank te ploffen en er niet meer vanaf te komen. Sporten kan morgen ook wel weer denk je dan. Maar één keertje de sportschool overslaan maakt dat het de tweede keer veel makkelijker wordt om niet te gaan sporten. Sporten met een personal trainer zorgt ervoor dat je veel langer gemotiveerd blijft en je daardoor ook sneller je doelen behaalt.

Je weet niet zo goed welke oefeningen je moet doen

Alle apparaten in de sportschool kunnen best overweldigend zijn wanneer je er nog niet zo in thuis bent. En hoe voer je een oefening nou het beste uit? Wanneer je sport met een personal trainer legt hij of zij elke oefening uit en kijkt daarna of je deze goed uitvoert. Samen bekijken jullie ook welke oefeningen je moet doen waarbij rekening wordt gehouden met wat jij kan en eventuele blessures. Hierdoor weet je zeker dat jouw tijd goed benut is tijdens het sporten.

Je hebt een groot doel gesteld

Je hebt een doel gesteld voor jezelf. Bijvoorbeeld dat je er gespierder uit wilt zien of dat je wilt afvallen. Jij en je personal trainer kijken dan samen hoe je dit doel zo snel mogelijk behaalt en wat je daarvoor moet doen. Door maandelijkse doelen te stellen kun je naar jouw grotere doel toewerken. Dit zorgt voor betere motivatie om te blijven sporten.

Om je doelen te bereiken moet je consequent zijn in het sportproces. Dat vereist kennis, discipline en een goede motivatie. Woon jij in de buurt van Leerdam en ben je op zoek naar een personal trainer waar je veel hulp krijgt? Neem dan contact op met Triple-Fit en wij helpen JOU om je persoonlijke doelen te bereiken!

GRATIS INTAKE
sportschool Leerdam

Kom sporten in Leerdam bij Triple-Fit!

Dat personal training effectiever is dan sporten in een sportschool, dat is inmiddels wel duidelijk. Wil jij een fit, sterk en gezond lichaam en woon je in (de buurt van) Leerdam? Laat Triple-Fit dan helpen om jouw doelen te bereiken! Wij helpen je bij motivatie, kennis en discipline. Bekijk hieronder welke optie het beste bij jou past.

CONTACT
sportschool Leerdam