fbpx

Triple-Fit ” Shape & Power ” (WOMAN) – Program


Vrouwelijke vormen en een fit lijf, dat is wat jij wil. Met dit traject leer je hoe je als vrouw in de beste vrouwelijke shape van je leven komt! Jouw Personal Trainer coacht en helpt jou bij het creëren van een krachtig persoonlijk fundament, namelijk: de juiste mindset, discipline, heldere communicatie, afspraken met jezelf en weerbaarheid tegen valkuilen.

Herken je dit?

  1. Je wil al langer sterker worden, spieren opbouwen en je vrouwelijke vormen behouden.
  2. Je eet voor je gevoel gezond en genoeg maar er verandert weinig.
  3. Je leest en hoort veel informatie, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.
  4. Je hebt moeite om jezelf te blijven motiveren.
  5. Je wilt heel graag resultaten zien.

Vrouwelijke vormen en een fit lijf!

Vrouwen moeten hun voeding en training anders benaderen dan mannen. Vrouwen hebben meer Type I (langzame) spiervezels, en mannen hebben meer Type II (snelle) spiervezels. Om die reden heeft de vrouw meer spieruithoudingsvermogen en wordt er voor haar een specifiek trainingsprogramma opgesteld.

Zij kan pas optimaal profiteren van haar grotere spieruithoudingsvermogen wanneer er gewerkt wordt met een gecontroleerde beweging en een langzaam bewegingstempo in de oefeningen. Een bijkomend voordeel is dat spieren van vrouwen bij de juiste training sneller herstellen tijdens en na de training.

Vrouwen presteren beter op een voedingspatroon rijk aan gezonde vetten. Hierdoor produceren zij meer oestrogeen en testosteron. Dit zijn hormonen die beide een weefselopbouwend effect hebben. De juiste voeding in combinatie met krachttraining zorgt voor spierbehoud en spieropbouw, dit is belangrijk voor een gezonde stofwisseling. Hoe meer spiermassa je behoud of opbouwt, hoe hoger je stofwisseling en energie inname mag zijn. Hierdoor zal je sneller strak en lekker in je vel zitten. Tevens kun je het behaalde resultaat op langere termijn vasthouden.

Jouw persoonlijk traject zal bestaan uit één of meerdere trainingen per week en voedingsbegeleiding. Het traject duurt meestal 3, 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van het door jouw gewenste resultaat.

Direct aanmelden voor de Gratis Intake

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.