Op zoek naar een Personal Trainer in Culemborg?

Personal Trainer in Culemborg, wij zijn de trainers met de ervaring en kennis om jouw sportieve en gezondheidsdoelen werkelijkheid te maken. We stellen ons graag aan je voor. Wil je liever direct weten hoe bijvoorbeeld afvallen met een personal trainer werkt? ontdek het hier, of bekijk een van onze andere trajecten via deze link: Personal Training.

Personal Trainer

Personal Trainer Tommy

TOMMY BOSMA

Functie binnen Triple-Fit

Tommy is de oprichter en eigenaar van Triple-Fit Culemborg, Personal Trainer, Voedingscoach en biedt begeleiding in het ontwikkelen van een positieve mindset.

Opleidingen

 • Chefs academy s’-Hertogenbosch
 • Fitvak sportopleidingen
 • Sportacademie Utrecht
 • National Academy of Sports & Medicine (NASM)
 • AALO Sportopleidingen
 • Personal Trainer Business School
 • Kettlebell Master Trainer
 • Strength & Power Specialist
 • Personal Hormonal Profiling

Specialiteiten van Tommy

Tommy is ruim 25 kilo afgevallen, hij is een echte ervaringsdeskundige als het om afvallen en spieren opbouwen gaat.

Door zijn eigen ervaring met afvallen, werkervaring als Chef-Kok en diverse opleidingen is hij de specialist omtrent gezonde voeding. Hij houdt graag rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeften en werkt hij met normale voeding, dus maaltijd vervangers doen we niet aan! Met zijn voedingsadviezen zorgt hij dat je hormonaal in balans bent, voldoende energie hebt en resultaat gericht te werk gaat.

Ook weet hij enorm veel klachten aan het bewegingsapparaat op te lossen. Waaronder klachten aan de rug, knie, schouder, enkel heup etc. Daarnaast heeft hij veel werkervaring met begeleiding bij het herstellen van Burnout klachten.

Leuk om te weten..

Tommy is gek op dieren, zo heeft hij drie katten en een bruine labrador thuis. Naast vier keer per week sporten zit hij graag op de motor of speelt hij gitaar. Ook haalt hij veel energie uit het delen van kennis, zo schrijft hij met regelmaat Handige tips en blogs die je terug vind op onze website.

Personal Trainer Robin Bosma Oliekan

ROBIN BOSMA

Functie binnen Triple-Fit

Robin is sinds 2016 al Personal Trainer en voedingscoach bij Triple-Fit daarnaast biedt zij begeleiding in het ontwikkelen van een positieve mindset.

Opleidingen

 • Fitvak sportopleidingen
 • AALO Sportopleidingen

Specialiteiten van Robin

Robin is met haar kennis en eigen ervaring als moeder, een ware specialist als het om sporten gaat rondom de zwangerschap. Zij richt zich voornamelijk op het vrouwelijk lichaam en hormonen.

Verder heeft zij veel kennis van klachten aan het bewegingsapparaat met name de knieën en lage rug. Dagelijks biedt zij begeleiding in voeding en training omtrent afvallen en het opbouwen van spieren.

Leuk om te weten..

Robin en Tommy zijn trotse ouders van hun dochter Fien. Robin heeft een grote passie voor fitness en gezondheid. Mede door haar eigen knie blessure en operaties weet ze als geen ander hoe hier mee om te gaan. Zelf traint ze drie maal per week, om fit en energiek te zijn en lekker in haar vel te zitten. Voor makkelijke en lekkere eet tips kun je goed bij Robin terecht, jarenlang schreef zij artikelen & recepten voor haar eigen voedingsblog.

Personal Trainer Rico Meegdes

RICO MEEGDES

Functie binnen Triple-Fit

Rico is sinds 2019 Personal Trainer en Small Group Trainer.

Opleidingen

 • Fitvak sportopleidingen
 • National academy of Sports & Medicine (NASM)
 • Sportacademie Utrecht
 • AALO Sportopleidingen
 • Kettlebell Trainer

Specialiteiten van Rico

Rico legt de focus vooral op functioneel trainen. Dat wil zeggen dat hij bewegingen uit het dagelijkse leven terug laat komen in de trainingen met als doel beter te leren bewegen en de fysieke belastbaarheid te vergroten. Daarbij onderzoekt hij voorafgaand waar de verbeterpunten liggen.

Bij Rico kan je terecht voor afvallen, het opbouwen van spieren, versterken van de core en klachten aan de lage rug. Daarnaast is hij de Small Group Trainer bij Triple-Fit, hij weet je écht te motiveren! Tijdens de groepslessen kijkt hij wat jij nodig hebt en past hij de oefeningen zo nodig aan op individueel niveau.

Leuk om te weten..

Rico is zelf 15 kilo afgevallen!​ Dat ging niet zonder slag of stoot. Door zijn eigen ervaring weet hij hoe het is om last te hebben van overgewicht. Daar komt dan ook zijn passie en interesse vandaan om anderen te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl.

Personal Trainer Michella Prijn

MICHELLA PRIJN

Functie binnen Triple-Fit

Michella is sinds 2022 Personal Trainer en Small Group Trainer.

Opleidingen

 • Fitvak sportopleidingen
 • MBO Danser opleiding
 • Kickboxing instructrice

Specialiteiten van Michella

Met haar enthousiasme en vak inhoudelijke kennis weet zij jou met haar effectieve trainingen op de juiste manier in beweging te krijgen. Naast het aanleren van de juiste trainingstechnieken besteedt zij veel aandacht aan het verbeteren en voorkomen van lichamelijke klachten. Ook de nodige mentale steun zal tijdens de trainingen zeker niet ontbreken.

Iedere training is gericht op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Door regelmatig te variëren van oefeningen, herhalingen en het aantal sets zijn de trainingen uitdagend en blijft het sporten leuk.

Bij Michella kan je terecht voor afvallen, opbouwen van spieren, kracht en conditie. Daarnaast richt zij zich graag op het helpen van andere vrouwen met het in shape brengen van hun lichaam.

Leuk om te weten..

Michella is trotse moeder van twee jongens Jari en Dani, waar ze graag wat leuks mee gaat doen! Zelf is ze van kleins af aan al erg actief. Zo heeft zij veel ervaring in dansen, vechtsport en fitness. Maar ook Fashion is iets wat haar bezig houd, zo heeft zij mee gedaan aan een show op de Amsterdam & Londen fashion week.

Wij garanderen jou resultaat!

Benieuwd hoe wij dit doen? Boek nu vrijblijvend je GRATIS intake:

 • Persoonlijk adviesgesprek bij ons op locatie.
 • Uitgebreide analyse van jouw wensen en behoeften.
 • Praktische assessment van jouw fysieke verbeterpunten.
 • Een concreet plan van aanpak inclusief tijdsindicatie.
 • Transparante tarieven, geen verassingen achteraf.

Binnen 1 werkdag reactie, neem direct contact op:

Contact