Mindset Coaching

Jij hebt besloten dat je een fit, sterk en gezond lichaam wil. Maar je vindt het lastig om elke dag op je voeding te letten en genoeg te gaan sporten. Oftewel, jouw mindset is nog niet waar deze moet zijn. Mindset coaching van Triple-Fit kan je hierbij helpen. Voor we in het creëren van een positieve mindset duiken lichten we eerst toe wat mindset nou precies betekent. Een mindset is een denkwijze of overtuiging die bepaalt hoe jij naar jezelf, je kwaliteiten en je vaardigheden kijkt. Het is een manier van denken die je kan helpen bij het behalen van je doelen, maar je ook kan beperken.

 

 

Hoe werkt dat nou, zo’n mindset?

Er zijn twee soorten mindsets, een fixed en een growth mindset. Mensen met een fixed mindset geloven dat als iets niet meteen lukt zij het gewoon niet kunnen. Een mooi voorbeeld hiervan is een beginner die besluit dat hij of zij 10 kilometer wil kunnen hardlopen binnen 1 uur. Enthousiast gaat hij hardlopen, maar de eerste keer red hij de 10 kilometer niet eens en geeft hij op na 7 kilometer. Wanneer de 10 kilometer eindelijk wél lukt is dat buiten de door hem gestelde tijd, waarna hij het opgeeft. ‘Het lukt toch nooit.’ Zegt hij tegen zichzelf. Een growth mindset is hier precies het tegenovergestelde van. Je ziet zo’n growth mindset vaak bij kinderen. Zij staan nog open om te leren en wanneer ze leren lopen en vallen denken zij niet ‘het lukt toch nooit’ maar staan ze op en proberen ze het opnieuw.

Wij helpen jou een positieve mindset te ontwikkelen

Goed nieuws voor de mensen met een fixed mindset, je kunt deze namelijk altijd nog omtoveren naar een growth mindset. De mindset coaching van Triple-Fit helpt jou bij het ontdekken wat jij lichamelijk allemaal aankan. Want je bent tot veel meer in staat dan jij je op dit moment kunt voorstellen. Wanneer jij bereid bent om tijd te investeren in jezelf en jij écht verandering en resultaten wil zien ben je bij Triple-Fit aan het juiste adres. Met ons gaat het je zeker lukken een fit, sterk en gezond lichaam te creëren.

Doe nu de Gratis Intake voor Personal Training en Mindset ontwikkeling!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.