Personal trainer Tommy Bosma, Triple-Fit

Triple-Fit Personal training werkt uitsluitend vanuit passie. Dit vinden wij een belangrijk draagvlak om iets te kunnen bereiken. Zo zetten wij ons volledig in voor de klant en willen wij dat zij een fit, gezond en gelukkig leven leiden. Wij streven er dan ook naar om het uiterste uit de klant en onszelf te halen. Met een positieve mindset en de juiste middelen willen wij zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren en motiveren.

De persoon achter Triple-Fit
Een aantal jaren geleden was ik werkzaam als Chef-kok in de horeca. Ik werkte daar met passie en liefde door het creëren van nieuwe gerechten en smaak combinaties. In die tijd woog ik 94kg en had ik een vet percentage van 36%. Ik had dagelijks moeite om op te staan, slechte eetgewoontes en ik dacht, dit moet veranderen!

Ik ben gestopt met mijn carrière in de horeca en werd lid bij het lokale fitness centrum. Het koste mij in het begin zelfs moeite om naar de sportschool te gaan. En dit allemaal zonder enige structuur. Het werd tijd voor positieve veranderingen.
Ik meldde mij aan voor de sportacademie en stoomde mijzelf in korte tijd klaar voor wat er komen ging. Tijdens de academie bracht ik structuur en regelmaat in mijn leven, ook groeide mijn zelfvertrouwen.
Dit was een geweldige ervaring, en gaf mij veel positieve energie.

Naast de sportacademie bleef ik leergierig en richtte ik mij op een positief leven. Na het afronden van diverse opleidingen op gebied van Sport en voeding, ben ik actief geweest als Fitnesstrainer, Personal trainer en voedingscoach. Wat mij opviel in deze branche is dat er vaak met onvoldoende kennis en met weinig structuur gewerkt wordt. Dit resulteert vaak in het niet behalen van doelstellingen, terugvallen in het oude patroon en opgeven.

Hier wil ik iets aan doen!
Daarom richtte ik Triple-Fit op “ om het verschil te maken ”. Zowel in de sport als in de voedingsindustrie wordt veel beweert en verteld, zo dat je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Doordat ik zelf het gehele proces doorlopen heb, begrijp ik mijn klanten als geen ander. En weet ik hoe moeilijk het traject kan zijn en, om het daarna vol te houden.

Met mijn ruime ervaring en kennis zet ik mij 100% in voor mijn klanten. Ik wil dat zij met zelfvertrouwen, positieve uitstraling een fit en gelukkig leven leiden. Ik ben van mening dat je samen sterker staat dan alleen.

Wil jij een positieve uitstraling, zelfvertrouwen, er goed uit zien, fit, gezond en gelukkig zijn? En wil je of kun je dit niet alleen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op.

In contact komen met Triple Fit Personal Training?

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer informatie over Triple-Fit personal training? Je kunt ons vrijblijvend een mail sturen via info@triple-fit.nl of ga naar contact.

Ga naar contact