Jouw doelen bereiken met een personal trainer in Culemborg

Beginnen met sporten is voor de meeste mensen geen probleem. Het is het doorzetten wat soms lastiger is. Een keertje op de bank blijven hangen in plaats van naar de sportschool gaan leidt al snel tot bijna niet meer gaan. Met een personal trainer word je begeleid door een ervaringsdeskundige en raak je vanzelf meer gemotiveerd om te gaan sporten. Kom daarom sporten bij Triple-Fit, jouw personal trainer in Culemborg.

Personal trainer Culemborg

Verschil tussen sportschool en personal trainer

Op elke sportschool heb je fitnessinstructeurs lopen die je enkele tools kunnen aanreiken om zelf aan de slag te gaan met jouw doelstelling. Maar wat is dan het verschil tussen een personal trainer en een fitnessinstructeur op de sportschool? Een personal trainer is een coach die jou coacht op verschillende facetten. Hij of zij ondersteunt je bij het vinden van een passend voedingsschema, trainingen en kijkt wat bij jouw leefstijl past. Bovendien weet een personal trainer je te motiveren zodat jij het allerbeste uit jezelf kunt halen. En dat terwijl een fitnessinstructeur je enkel een standaard schema kan aanreiken waarbij je zelf aan de slag gaat met oefeningen.

Voordelen van een personal trainer

Het grootste voordeel van een personal trainer in Culemborg is toch wel de persoonlijke begeleiding die je krijgt. Een op maat gemaakt trainings- en voedingsplan dat afgestemd wordt op jouw persoonlijke doelen en waarbij rekening wordt gehouden met jouw kunnen.

Een ander belangrijk voordeel is dat je met behulp van een personal trainer vaak sneller en goede resultaten behaald. Juist omdat de trainer een plan maakt dat past bij jou en jouw leefstijl, waardoor het makkelijker is om het bewegen vol te houden.

Het laatste voordeel dat we hier willen benoemen is dat het ook mogelijk is om personal training te volgen in kleine groepen. Deze small group training vindt plaats met maximaal 6 personen onder begeleiding van onze personal trainers. Doordat de groep klein is, is het nog steeds mogelijk om goed op techniek en houding te letten en samen sporten is nou eenmaal gezelliger dan alleen.

Past personal training bij jou?

Merk jij dat je tegen de volgende punten aanloopt? Dan is een personal trainer precies wat je nodig hebt!

Je hebt een stok achter de deur nodig

Wanneer je merkt dat je motivatie om te gaan sporten minder wordt, sla je misschien wel eens een keertje de sportschool over. Wanneer je dat één keer doet wordt het de tweede keer veel makkelijker om de sportschool over te slaan. Met een personal trainer moet je wel naar de sportschool gaan en houd je de motivatie vast.

Je weet niet zo goed welke oefeningen je moet doen

De meeste nieuwe mensen die naar de sportschool gaan weten niet welke oefeningen ze moeten doen en ook niet hoe je sommige oefeningen uitvoert. Een personal trainer helpt je met hoe jij je oefeningen moet uitvoeren en welke oefeningen je moet doen. Hierdoor weet je zeker dat jouw tijd goed benut is in de sportschool.

Je hebt een groot doel gesteld

Je hebt een doel gesteld voor jezelf. Bijvoorbeeld dat je er gespierder uit wilt zien of dat je wilt afvallen. Jij en je personal trainer kijken dan samen hoe je dit doel zo snel mogelijk behaalt en wat je daar voor moet doen. Met behulp van maandelijkse doel blijf je gemotiveerd om te sporten.

Om je doelen te bereiken moet je consequent zijn in het sportproces. Dat vereist kennis, discipline en een goede motivatie. Woon jij in de buurt van Culemborg en ben je op zoek naar een personal trainer waar je veel hulp krijgt? Neem dan contact op met Triple-Fien wij helpen JOU om je persoonlijke doelen te bereiken!

GRATIS INTAKE
Personal trainer Culemborg