fbpx

Triple-Fit ” Muscle & Power ” (MEN) – Program


Een krachtig en sterk lijf, dat is wat jij wil! Met dit traject ga je spiermassa opbouwen, werken aan meer kracht en explosiviteit. Jouw Personal Trainer coacht en helpt jou bij het creëren van een krachtig persoonlijk fundament, namelijk: de juiste mindset, discipline, heldere communicatie, afspraken met jezelf en weerbaarheid tegen valkuilen.

Herken je dit?

  1. Je wil al langer sterker worden en aankomen in spiermassa maar er verandert weinig.
  2. Je eet voor je gevoel gezond en genoeg maar er verandert weinig.
  3. Je leest en hoort veel informatie, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.
  4. Je hebt moeite om jezelf te blijven motiveren.
  5. Je wilt heel graag resultaten zien.

Een sterk en krachtig lijf!

Om sterker te worden en spiermassa op te bouwen is het van essentieel belang dat je gaat werken met een persoonlijk trainings- en voedingsplan dat is afgestemd op jouw lichaam. Jouw Personal Trainer kijkt naar het type spieren dat je hebt (Snel of Traag) en past daar het trainingsplan op aan. Hierdoor zal je sneller spiermassa opbouwen en kracht ontwikkelen.

Jouw persoonlijk traject zal bestaan uit één of meerdere trainingen per week en voedingsbegeleiding. Het traject duurt meestal 3, 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van het door jouw gewenste resultaat.

Direct aanmelden voor de Gratis Intake

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.