fbpx

Triple-Fit ” Mobility & Recovery ” (WOMAN/MEN) – Program


Pijnvrij en soepel bewegen, dat is wat jij wil. Met dit traject gericht op bewegingsvrijheid, soepele gewrichten en pijnvrij bewegen voel jij je al snel een stuk beter! Jouw Personal Trainer coacht en helpt jou bij het creëren van een krachtig persoonlijk fundament, namelijk: de juiste mindset, discipline, heldere communicatie, afspraken met jezelf en weerbaarheid tegen valkuilen.

Herken je dit?

  1. Je hebt al langer last van (terugkomende) klachten aan het bewegingsapparaat.
  2. Je hebt van alles geprobeerd, fysiotherapie, massage, ontspanningsoefeningen etc..
  3. Je krijgt steeds te horen dat meer rust de oplossing zal zijn.
  4. Je blessure, stijfheid of pijn belemmert je dagelijks.
  5. Je wilt heel graag resultaten zien.

Pijnvrij en soepel de dag door!

Bewegingsvrijheid en soepele gewrichten zijn voor jou essentieel. Om dit te bereiken is het belangrijk dat je op de juiste manier gaat bewegen. Hiervoor maakt jouw Personal Trainer een specifiek Revocery programma waardoor jij je al snel een stuk beter zal voelen. Het programma richt zich voornamelijk op stabiliteit, mobiliteit, flexibiliteit, wendbaarheid en reactievermogen en het sterker maken van de geblesseerde zones. Zeg maar dag tegen de pijn en stijfheid!

Jouw persoonlijk traject zal bestaan uit één of meerdere trainingen per week (voedingsbegeleiding is optioneel). Het traject duurt meestal 3, 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van het door jouw gewenste resultaat.

Direct aanmelden voor de Gratis Intake

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.