Liët van Roon 52 jaar uit Culemborg is 50 kilo afgevallen, haar BMI ging van 42 naar 25! En dit is haar verhaal:

Het doel om 30 kg af te vallen werd 50 kg

November 2016 mailde ik Triple-Fit heel schuchter met de vraag of zij iets voor mij konden betekenen.

Ik woog ruim 115 kg en had totaal geen conditie. Tommy van Triple-Fit Culemborg antwoordde “jazeker” en vanaf dat moment veranderde mijn leven.

Het doel om 30 kg af te vallen, werd 50 kg. En in januari 2019 is dat gelukt! Van BMI 42 naar 25! De verloren vetmassa heb ik steeds gevisualiseerd in pakjes boter. Dat zijn er nu 148!

Daarnaast van couch-potato naar superfit. Dit jaar loop ik de Vierdaagse in Nijmegen en beklim ik mijn eerste munro (berg boven 3000 ft) in Schotland. 

Het werk heb ik zelf gedaan, maar de passende training, het bijbehorende voedingsadvies en de niet aflatende motivatie maakten het verschil. Gedurende het hele traject worden training en voeding voortdurend aangepast aan de voortgang. Deze snelle terugkoppeling zorgt ervoor dat de gedane arbeid en inzet zo effectief mogelijk is. Met mooie resultaten als gevolg. 

De juiste mindset

Voor mij zit de grootste winst echter in hoe ik denk over mezelf en wat ik kan. Ook aan de mindset wordt volop aandacht besteed. Als “niets” lukt, helpt het om samen uit te zoeken wat dat “niets” nu eigenlijk precies is en wat de oorzaak van het niet lukken is. Vervolgens kan er dan gewerkt worden aan de oplossing om dat “iets” wel te kunnen. Geen eindeloos gesprek, maar met gerichte en betrokken vragen naar de kern.

Wat ik heb mogen ervaren onder begeleiding van Triple-Fit is geweldig. Als jij ook zoekt naar dat extra beetje steun om jezelf ten goede te veranderen, gun jezelf dan een traject personal training. Je zult versteld staan van jezelf!

Vol zelfvertrouwen kijk ik tegenwoordig de wereld in. Bij een tegenslag gewoon opnieuw beginnen en gaan voor wat je wilt… “no boundaries”. Triple-Fit, dank je wel!

In contact komen met Triple Fit Personal Training?

Heb jij een vraag of opmerking? Of wil je meer informatie over Triple-Fit personal training? Je kunt ons vrijblijvend een mail sturen via info@triple-fit.nl of ga naar contact.

Ga naar contact