fbpx

Triple-Fit ” High Performance & Endurance ” (WOMAN/MEN) – Program


Betere (sport) prestaties en uithoudingsvermogen dat is wat jij wil! Met dit traject wordt jij beter, fitter en sneller dan je teamgenoten en tegenstanders! Écht trainen als een atleet; kracht, mobiliteit, stabiliteit, wendbaarheid, reactievermogen en power. Jouw Personal Trainer coacht en helpt jou bij het creëren van een krachtig persoonlijk fundament, namelijk: de juiste mindset, discipline, heldere communicatie, afspraken met jezelf en weerbaarheid tegen valkuilen.

Herken je dit?

  1. Je wil betere (sport) prestaties en een groter uithoudingsvermogen.
  2. Je focust je op 1 sport; tennis, voetbal, hardlopen, wielrennen, zwemmen etc..
  3. Je sport meerdere keren per week en de prestaties veranderen (te) weinig.
  4. Je leest en hoort veel informatie, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.
  5. Je wilt heel graag resultaten zien.

Presteer als een atleet!

Voor jou als sporter is het essentieel dat je beter wordt in wat je al doet. Om te presteren als een atleet moet je sporten als een atleet. Jouw Personal Trainer maakt een sportspecifiek en functioneel programma gericht op kracht, mobiliteit, stabiliteit, wendbaarheid, reactievermogen en power. Deze zes trainingselementen zorgen dat jij de beste prestaties neerzet !

Dit programma is ook geschikt ter voorbereiding op een obstacle / survival challange.

Jouw persoonlijk traject zal bestaan uit één of meerdere trainingen per week (voedingsbegeleiding is optioneel). Het traject duurt meestal 3, 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van het door jouw gewenste resultaat.

Direct aanmelden voor de Gratis Intake

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.