fitness Vianen

Fitness Vianen

Wanneer jij op zoek bent naar een sportschool voor fitness in de buurt van Vianen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je doel nu bestaat uit fit worden, afvallen of wanneer je meer spieren op wilt bouwen. Bij Triple Fit ondersteunen we je bij het behalen van die doelen. Daarnaast heeft sporten veel voordelen. Om te beginnen zorgt het voor een positieve uitstraling en zelfvertrouwen. Bovendien komen er tijdens het sporten serotonine, dopamine en endorfine vrij. Dit zijn allemaal stofjes die jou gelukkig maken en die je eetlust reguleren. Ben jij er klaar voor om te starten met fitness in de buurt van Vianen? Start dan met een programma bij Triple Fit.

Personal trainer

Fitness bij Triple Fit is anders dan sporten bij een reguliere sportschool. Omdat wij werken met een personal trainer betekent dat een persoonlijke en efficiënte training die wordt aangepast naar jouw doelen en wensen. Doordat jouw personal trainer je ondersteunt bij je training en samen met jou een schema opstelt behaal je jouw opgestelde doelen sneller. We bieden verschillende trajecten aan:

Fitness gericht op vetverbranding en afvallen;

Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;

Echt resultaat zien

Regelmatig sporten is voor veel mensen een uitdaging. Daarbij is een druk schema vaak de boosdoener. Een etentje op je vaste sportdag, de bank die toch wel heel lekker ligt of die ene opdracht op kantoor waarvoor je toch echt langer moet blijven. Toch is het belangrijk om een goede fitness routine te hebben om resultaat te kunnen zien. Daarom helpen we je bij Triple Fit om écht resultaat te behalen met een positieve mindset en een persoonlijke trainingsschema. Dat maakt sporten niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Bovendien helpt dit je bij het behalen van jouw doelen.

Soorten trainingen

Er zijn verschillende soorten trainingen waar je uit kunt kiezen. Van personal training, tot duo training of Small Group Training. Wil je weten welke vorm van training het beste bij jouw doelen past? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intake.

fitness Vianen