Fitness Beesd

Fitness Schalkwijk

Woon je in de buurt van Schalkwijk en houd je van fitness? Kom dan sporten bij Triple-Fit. Samen met onze personal trainers haal jij elk doel dat je wilt bereiken. Of je nu fitter wilt worden, af wilt vallen of spieren wilt opbouwen. Bovendien heeft sporten vele voordelen. Je maakt namelijk verschillende stofjes aan waar je heel gelukkig van wordt. Serotonine, dopamine en endorfine zorgen er niet alleen voor dat je je gelukkig voelt, ze reguleren ook nog eens de eetlust. Bovendien zorgt sporten ook voor een positieve uitstraling en dat je lekker in je vel zit. Ben jij er klaar voor om te starten met fitness in Beusichem? Start dan met een programma bij Triple-Fit.

Personal trainer

Sporten kan zowel op een reguliere sportschool als bij een personal trainer. Wanneer je kiest voor fitness bij een personal trainer is dit effectiever dan een reguliere sportschool. Samen met jouw eigen personal trainer stel je een sport- en voedingsschema op dat past bij jouw doelen. Daarnaast helpt je personal trainer bij het uitvoeren van de oefeningen zodat je ze op de correcte manier uitvoert. Dat zorgt voor minder blessures en sneller effect. Dankzij de ruime ervaring van onze personal trainers heb je een persoonlijke en efficiënte training waarbij je snel je opgestelde doelen behaald. We bieden verschillende trajecten aan:

Fitness gericht op vetverbranding en afvallen;

Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;

Echt resultaat zien

We weten hoe lastig het is om een sportschema vol te houden. Je hebt niet altijd zin om te sporten of er komen andere afspraken tussendoor. Toch is het niet slim om te vaak het sporten af te zeggen. Een goede fitness routine is namelijk van belang om resultaat te boeken. Daarom helpen we je bij Triple-Fit om écht resultaat te behalen met een positieve mindset en een persoonlijke trainingsschema. Dat maakt sporten niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Bovendien helpt dit je bij het behalen van jouw doelen.

Soorten fitness in Schalkwijk

Er zijn verschillende soorten trainingen waar je uit kunt kiezen. Van personal training, tot duo training of Small Group Training. Wil je weten welke vorm van training het beste bij jouw doelen past? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intake.

Fitness Beesd

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.