Fitness Beesd

Fitness Leerdam

Houd jij van fitness, of wil je graag fitter worden en woon je in de buurt van Leerdam? Kom dan sporten bij Triple-Fit. Samen met een personal trainer, in duo’s of in kleine groepjes ga jij aan de slag met het behalen van je doelen. Of jij nou fitter wilt worden, spieren wilt opbouwen of wilt afvallen, onze personal trainers ondersteunen je graag. Wist je dat sporten bovendien heel veel voordelen heeft? Zo maak je verschillende stofjes aan zoals serotonine, dopamine en endorfine, waar je heel gelukkig van wordt. Je wordt er niet alleen blij van, het heeft ook een regulerende werking op je eetlust. Sporten heeft dus meerdere voordelen. Bovendien zorgt sporten ervoor dat je een positieve uitstraling hebt en lekker in je vel zit. Ben jij er klaar voor om te starten met fitness in Leerdam? Start dan met een programma bij Triple-Fit.

Personal trainer

Fitness kan zowel op een reguliere sportschool als bij een personal trainer. Toch heeft het sporten bij een personal trainer een aantal voordelen. Bij Triple-Fit krijg je een eigen personal trainer toegewezen die samen met jou een sport- en voedingsschema opstelt. Ook ondersteunt je trainer jou bij het uitvoeren van de oefeningen. Doordat onze personal trainers veel ervaring hebben kunnen we jou een persoonlijke en efficiënte training garanderen waardoor jij je opgestelde doelen sneller behaald. We bieden verschillende trajecten aan:

Fitness gericht op vetverbranding en afvallen;

Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;

Echt resultaat zien

Bij fitness is een goede routine van belang om resultaten te kunnen zien. Daarom kun je beter toch gaan sporten, ondanks de lange drukke dag. Het sporten afzeggen omdat je geen zin hebt is begrijpelijk en menselijk, maar niet goed voor je resultaten. Daarom helpen we je bij Triple-Fit om écht resultaat te behalen met een positieve mindset en een persoonlijke trainingsschema. Dat maakt sporten niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Bovendien helpt dit je bij het behalen van jouw doelen.

Soorten fitness in Leerdam

Er zijn verschillende soorten trainingen waar je uit kunt kiezen. Van personal training, tot duo training of Small Group Training. Wil je weten welke vorm van training het beste bij jouw doelen past? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intake.

Fitness Beesd

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.