fbpx

Personal training


Bij Triple-Fit personal training spreken wij altijd over maatwerk. Of dit nu één op één, of één op twee training is, u werkt altijd aan het door u gewenste resultaat. Uw personal trainer werkt met u aan een getraind en energiek lichaam gedurende een nader te bepalen periode, Triple-Fit is tevens uw coach en motivator.

Wij werken uitsluitend vanuit expertise, passie en enthousiasme aan uw persoonlijke doelstelling. Uw personal trainer is flexibel en past zich aan naar uw behoeften. Wij gaan er 100% voor en dat verwachten wij ook van u.

Voordelen van Personal training

Trainen met een personal trainer heeft veel voordelen. De belangrijkste is het behalen van je doelstelling door middel van gevarieerde en specifieke oefeningen die de personal trainer u aanleert. De trainer zal u motiveren en aanmoedigen om het uiterste uit uzelf te halen, waarbij het gewenste resultaat na elke training steeds dichterbij komt.

Tijdens de personal training leren wij u niet alleen hoe u iets doet, maar ook waarom u iets doet. Want de juiste mindset en kennis staan garant voor een blijvend resultaat. De trainer is volledig gericht op uw doelstelling en ondersteund een gezonde leefstijl.

Doelen van Personal training

Specifieke doelen, daar komt u voor. U heeft iets voor ogen, afvallen, een (halve) marathon, beter worden in uw favoriete sport, zich beter en vitaler voelen of bijvoorbeeld prestaties verbeteren. Met speciale aandacht en professionele begeleiding bij sport en bewegen kunt u samen met u personal trainer het door u gewenste resultaat behalen.

Hoe bepaalt u uw doelen?

De personal trainer luistert aandachtig naar uw wensen. Waarna u samen met de trainer het traject invult. Zodanig dat uw doelen haalbaar en realistisch zijn.

Veilig sporten

Tijdens de personal training staat veiligheid voorop. De trainer zal u eventueel corrigeren bij een verkeerde techniek en u de juiste technieken aanleren, zodat blessures worden voorkomen en u op de juiste manier aan het trainen bent.

In contact komen met Triple Fit Personal Training?

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u meer informatie over Triple-Fit personal training? U kunt ons vrijblijvend een mail sturen via info@triple-fit.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.