fbpx

Afvallen | Strak Figuur – Vrouwen Programma


Afvallen en strakker in je vel zitten, dat is wat jij wil. Vet verminderen rondom je Billen, Buik en Benen. Met dit traject kom jij in de beste shape van je leven! Jouw Personal Trainer coacht en helpt jou bij het creëren van een krachtig persoonlijk fundament, namelijk: de juiste mindset, discipline, heldere communicatie, afspraken met jezelf en weerbaarheid tegen valkuilen.

Herken je dit?

  1. Je worstelt al langer met je gewicht en kunt dit niet permanent veranderen.
  2. Je eet voor je gevoel gezond, er verandert maar weinig.
  3. Je leest en hoort veel informatie, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.
  4. Je hebt moeite om jezelf te blijven motiveren.
  5. Je wilt heel graag resultaten zien.

De beste shape van je leven!

Vrouwen moeten hun voeding en training anders benaderen dan mannen. Vrouwen hebben meer Type I (langzame) spiervezels, en mannen hebben meer Type II (snelle) spiervezels. Om die reden heeft de vrouw meer spieruithoudingsvermogen en wordt er voor haar een specifiek trainingsprogramma opgesteld.

Zij kan pas optimaal profiteren van haar grotere spieruithoudingsvermogen wanneer er gewerkt wordt met een gecontroleerde beweging en een langzaam bewegingstempo in de oefeningen. Een bijkomend voordeel is dat spieren van vrouwen bij de juiste training sneller herstellen tijdens en na de training.

Vrouwen presteren beter op een voedingspatroon rijk aan gezonde vetten. Hierdoor produceren zij meer oestrogeen en testosteron. Dit zijn hormonen die beide een weefselopbouwend effect hebben. De juiste voeding in combinatie met krachttraining zorgt voor spierbehoud en spieropbouw, dit is belangrijk voor een gezonde stofwisseling. Hoe meer spiermassa je behoud of opbouwt, hoe hoger je stofwisseling en energie inname mag zijn. Hierdoor zal je sneller strak en lekker in je vel zitten. Tevens kun je het behaalde resultaat op langere termijn vasthouden. Vaak combineren we krachtoefeningen met intervaltrainingen om het vet van je lijf te smelten.

Jouw persoonlijk traject zal bestaan uit één of meerdere trainingen per week en voedingsbegeleiding. Het traject duurt meestal 3, 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van het door jouw gewenste resultaat.

Direct aanmelden voor de Gratis Intake

Contact met Triple-Fit

Wij maken jou Triple Fit! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@triple-fit.nl of door het contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.