fitness Culemborg

Fitness Culemborg

Ben jij op zoek naar een sportschool voor fitness in Culemborg? Sporten zorgt voor een positieve uitstraling, zelfvertrouwen, dat je fit bent en er goed uit ziet. Wist je dat er bij het sporten ook verschillende stofjes vrijkomen die jou gelukkig maken? Zoals serotonine, dopamine en endorfine. Deze stofjes zorgen er niet alleen voor dat je gelukkiger wordt maar reguleren ook je eetlust. Sporten heeft dus heel veel voordelen! Wil jij starten met Fitness in Culemborg? Kies dan voor de fitnessprogramma’s van Triple Fit.

Personal trainer

Bij Triple Fit werken we met personal trainers die samen met jou een persoonlijke en efficiënte training uitwerken. Deze training helpt je om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen:

Fitness gericht op vetverbranding en afvallen;

Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;

Echt resultaat zien

Misschien heb je het zelf al eens meegemaakt, misschien ken je het van mensen uit je omgeving: het blijven sporten kan lastig zijn. Een etentje op je vaste sportdag, de bank die toch wel heel lekker ligt of overwerk waardoor je geen tijd hebt om te sporten. Maar om resultaat te zien is een goede routine belangrijk. Wij helpen je om écht resultaat te zien met een positieve mindset en een persoonlijk trainingsschema. Hiermee wordt het niet alleen makkelijker maar ook leuker om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Soorten trainingen

Bij Triple Fit kun je kiezen voor personal training, duo training of Small Group Training. Wil je weten welke vorm van training het beste bij jouw doelen past? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intake.