fitness Culemborg

Fitness Buren

Wanneer je op zoek bent naar een sportschool voor fitness in Buren dan ben je bij Triple Fit aan het juiste adres. Sporten heeft veel voordelen. Zo zorgt het voor een positieve uitstraling en zelfvertrouwen. Ook komen er tijdens het sporten verschillende stofjes vrij die jou gelukkig maken. Bijvoorbeeld serotonine, dopamine en endorfine. Deze stofjes zorgen er niet alleen voor dat je gelukkiger wordt maar reguleren ook je eetlust. Sporten heeft dus heel veel voordelen! Wil jij starten met Fitness in de buurt van Buren? Kies dan voor de fitnessprogramma’s van Triple Fit.

Personal trainer

Werken met een personal trainer betekent een persoonlijke en efficiënte training. Deze training wordt aangepast naar jouw wensen en doelen en zorgt ervoor dat je deze sneller behaald. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen:

Fitness gericht op vetverbranding en afvallen;

Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;

Echt resultaat zien

Misschien heb je het zelf al eens meegemaakt, misschien ken je het van mensen uit je omgeving: het blijven sporten kan lastig zijn. Een etentje op je vaste sportdag, de bank die toch wel heel lekker ligt of overwerk waardoor je geen tijd hebt om te sporten. Maar om resultaat te zien is een goede routine belangrijk. Wij helpen je om écht resultaat te zien met een positieve mindset en een persoonlijk trainingsschema. Hiermee wordt het niet alleen makkelijker maar ook leuker om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Soorten trainingen

Bij Triple Fit kun je kiezen voor personal training, duo training of Small Group Training. Wil je weten welke vorm van training het beste bij jouw doelen past? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intake.

fitness buren