Fitness Beesd

Fitness Beesd

Woon jij in de buurt van Beesd en ben je op zoek naar een sportschool voor fitness? Dan ben je bij Triple Fit aan het juiste adres! Onze personal trainers kunnen je ondersteunen bij welk doel je ook wilt bereiken. Van fit worden tot afvallen en spieren opbouwen. Wist je dat sporten heel veel voordelen heeft? Zo maak je verschillende stofjes aan waar je gelukkig van wordt (serotonine, dopamine en endorfine). Naast dat deze stofjes je gelukkig maken, reguleren ze ook je eetlust. Bovendien zorgt sporten ervoor dat je een positieve uitstraling hebt en lekker in je vel zit. Ben jij er klaar voor om te starten met fitness in Beesd? Start dan met een programma bij Triple Fit.

Personal trainer

Fitness kan op een reguliere sportschool, alhoewel dit minder effectief is dan sporten bij Triple Fit. Bij ons krijg je een eigen personal trainer toegewezen die samen met jou een sport- en voedingsschema opstelt en je ondersteunt bij het uitvoeren van de oefeningen. Doordat onze trainers veel ervaring hebben kunnen ze je een persoonlijke en efficiënte training garanderen waardoor jij je opgestelde doelen sneller behaald. We bieden verschillende trajecten aan:

Fitness gericht op vetverbranding en afvallen;

Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;

Echt resultaat zien

Lukt het door een druk schema niet om regelmatig te sporten? Wanneer je één keer het sporten afzegt wordt het steeds gemakkelijker om dat vaker te doen. Een etentje op je vaste sportdag, de bank die toch wel erg lekker ligt of werk dat je langer van huis houdt dan gepland. Het is allemaal heel begrijpelijk en menselijk, maar toch is een goede fitness routine nodig om resultaat te kunnen zien. Daarom helpen we je bij Triple Fit om écht resultaat te behalen met een positieve mindset en een persoonlijke trainingsschema. Dat maakt sporten niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Bovendien helpt dit je bij het behalen van jouw doelen.

Soorten fitness in Beesd

Er zijn verschillende soorten trainingen waar je uit kunt kiezen. Van personal training, tot duo training of Small Group Training. Wil je weten welke vorm van training het beste bij jouw doelen past? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intake.

Fitness Beesd